Haberler

Diriliş'in Halime'si Esra Bilgiç: Gökhan Töre ile Evli Olmak Benim İçin Gurur

Güncelleme:

Geçen yıl ünlü futbolcu Gökhan Töre ile dünya evine giren oyuncu Esra Bilgiç Töre samimi açıklamalarda bulundu. Töre, "Başarılı bir futbolcu ile evli olmak benim için gurur" dedi.

Diriliş Ertuğrul'un Halime Sultan'ı Esra Bilgiç Töre, Lady Magazine'e konuştu. Geçen yıl Beşiktaşlı Gökhan Töre ile nikah masasına oturan oyuncu samimi açıklamalarda bulundu.

İşte Bilgiç'in açıklamalarından satırbaşları;

Allah herkese sevdiği insanla olmayı nasip etsin. Büyük bir şans çok severken, sevilmek. Hayatınızı birlikte geçireceğinize ve birbirinizi hep çok seveceğinize söz veriyorsunuz. Mutluyum.

Diriliş'in Halime'si Esra Bilgiç: Gökhan Töre ile Evli Olmak Benim İçin Gurur

"BEŞİKTAŞLI FUTBOLCU İLE EVLİ OLMAK..."

Gökhan'la tanışana kadar futbola dair hiçbir şey bilmiyordum. Şimdi birlikte maç izliyoruz. Beşiktaş camiasının gelini oldum. Başarılı bir futbolcu ile evli olmak benim için gurur. Dizide genç bir anneyi oynuyorum. Allah nasip ederse biz de çocuk sahibi olmak istiyoruz.

Diriliş'in Halime'si Esra Bilgiç: Gökhan Töre ile Evli Olmak Benim İçin Gurur

"PARA AMAÇ DEĞİL, ARAÇTIR"

Ailemin ve eşimin hayattaki en büyük şanslarım olduğuna inanıyorum. Aile değeri her şeyden üstündür. Benim için saygı ve sevgi dünyada ve tabiatta var olan her varlığa gösterilmesi gereken değerlerdir. Para insanlar için bir amaç değil, ulaşmak istedikleri şeyler için bir araçtır düşüncesindeyim.

Diriliş'in Halime'si Esra Bilgiç: Gökhan Töre ile Evli Olmak Benim İçin Gurur

"EŞİM VE AİLEM İÇİN HER ŞEYİ GÖZE ALIRIM"

Eşim ve ailem için her şeyi göze alırım. Herkesin benim sahip olduğum gibi bir dostu olmalı. Mutluluğuma yürekten sevinen üzüntüme en derinden üzülen arkadaşlarım var. Sabırlı olmaya çalışıyorum, daha doğrusu sabrı öğreniyorum.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Diriliş Ertuğrul Gökhan Töre Esra Bilgiç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (20)

ALPARSLAN TÜRK:

HİÇ YAKIŞMAMIŞLAR AMA NEYSE MUTLU OLSUNLAR BENCE PARA İÇİN EVLENMİŞ

7
8
yanıtYanıtla
kaya bey:

cocuk gariban olsaydI bukadar severmiydin cok acaba .... demekki bende futbolcu olsaydIm benide seven cok olurdu hayat paran oldumu makamIn oldumu yIldIzIn parladImI seveninde sevdiyinde cok olurrr....

11
4
yanıtYanıtla
güzellik:

kadında güzelmiş

10
3
yanıtYanıtla
Şaşırmayın Boşua:

Damat Pankçı gibi Gelinin yanında uymamış

9
2
yanıtYanıtla
Huzeyfe:

Rabbim huzurunuzu bozmasın.Dizideki başarın gibi gerçek hayatndada olursun...

11
0
yanıtYanıtla
Zekeriya batman:

Allah mesut etsin. Gökhana laf edenler acaba onlar neci rütbeleri ve yaşam tarzları nasil

5
4
yanıtYanıtla
,,,,:

şu kadını hande soral''a benzeten bi tek ben miyim ya ?

6
3
yanıtYanıtla
...??!! )):

bende bu yoruma cevap vereni insan sandım lakin hiç alakası yok boş beyinli . )

yanıt2
yanıt0
HALİME SULTAN:

GERÇEK YAŞANTISINDADA BİR SULTAN

7
0
yanıtYanıtla
:

HALİMEDE BU KEKONUN NERESİNİ BEĞENİPTE EVLENDİYSE .

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title