Haberler
Güncelleme:

Diriliş Ertuğrul Dizisinin Kadrosuna, Ünal Silver Dahil Oldu

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde oynadığı Diriliş Ertuğrul dizisinin kadrosuna, Ünal Silver dahil oldu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (22)

metehan:

bu tür diziler ülkedeki hırsızlıkları perdelemek için kullanılıyor zaten tarihle alakası yok çarpıtma tabi bizim zombiler için izlenebilir kalitesinde

1
24
yanıtYanıtla
Hasan REİS:

GEREKSİZ YORUMLAR LAZIM DEĞİLLER. SEVEREK İZLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ, TRT''NİN DANSÖZ OYNATTIĞI YILBAŞI GECELERİNİ ARAMAYA GEREK YOK HALKIN PARASIYLA HALKA TEBESSÜM ETTİRİYOR.

24
1
yanıtYanıtla
Adnan:

Seyrdilmez bu dizi ,

4
11
yanıtYanıtla
NAMEKAN:

ARKADAŞ BU DİZİ NERDE GÖSTERİLİYORDA REYTİNG REKORLARI KIRIYOR ANLAMDIM BİZ BAKIYORUZ BULAMIYORUZ MİLLET NERDE İZLİYORDA REKOR KIRIYOR ACABA !!!!!!!!

0
12
yanıtYanıtla
ÖZGÜR OL:

Arkadaşlar herşeye muhalefetsiniz bırakın Mehmet Bozdağ bildiği işi yapsın. Bu zamana kadar yaptığı her diziyi keyifle izlediysek bundan sonrada izleriz pişman olmayız. Hele bi başlasın yaw

10
1
yanıtYanıtla
Şakir:

Senaryo aptal anlatır gibi gıdım gıdım o kadro ile çok daha iyisi yapılır.

2
8
yanıtYanıtla
aptalcu:

bölüm uzasın dye aptallaştırma oluyor. .

yanıt0
yanıt0
1907-FB:

NE ZAMAN YAHU BEKLE BEKLE DANDİK DİZİLER HAFTALAR ÖNCE BAŞLADI

10
0
yanıtYanıtla
İrtugrul uglu usman:

Başlangıçta uzun karelerle ilerlese de izlenebiliyordu. Reyting kaygısı olmayınca yarim saat at sürme izliyorduk. Sonra basit kurgu da sıkmaya başladı. Ertuğrul gazi senaryoda ki gibi olsaydı, osmanlı hic var olmazdı. Tarihi bilgilerde de sıkıntı var. Bugün ertuğrul gazının babasının gündüz alp olduğu bilinse de illa süleyman şah olarak lanse edildi. Zaten kısıtlı gerçekten de gayet uzak. Yanı merak uyandırmak istiyorsan gerçekten kopuk değilde, zekice işlenmiş kurgu ile merak uyandır. Bolum sonunda "oha" diye dersimizin zekasına hayran kalalım. Ellerinde ki imkanı iyi değerlendirmeleri lazım. Basit olay örgüsü, uzun çekim vs vs sıkıcılastırılmamalı. Normal bir tv kanalında olsa daha ilk sezonu bitirmeden ekrana veda ederdi.

1
6
yanıtYanıtla
Tuzak:

TRT neden dizi yaptırırki bizim paramızla birilerini zenginleştiriyor. . .

4
3
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

SAHİ NE OLDU YAHU EYLÜL DE BAŞLAMAYACAK MIY DI ?

6
0
yanıtYanıtla
Anne:

Ertuğrul dizinin başına gelmeyen kalmadı ama yine de ayakta biz bekleriz yeterki başlasin

2
1
yanıtYanıtla
Balkan:

Osmanlılara ve Atatürk''e sonsuz saygı. . .

3
0
yanıtYanıtla
Mehmet:

Yeni sezona baslayamayan diziye ne diye transfer yapiyorsunuzki

1
2
yanıtYanıtla
Araba Savar:

Artik gecmis Geride Kaldi Artik ileriye Bakma Zamani Gelmedimi Kilic KalkanYerine Baskalari Uzaya Biz daha geriye Gitmeye calisiyouz.

0
3
yanıtYanıtla
selim_sansar_olanı:

ünlü ?? kim o tanımadık biz!!

1
2
yanıtYanıtla
Doktor:

tam bir rezalet. . . bu adamın ne işi var bu dizide. . .

0
2
yanıtYanıtla
Ruzgar doruk:

Biz 4 sezondur severek izliyoruz fakat yeni gelenlerin konuyu bozmasını istemiyoruz. Tarihte osmanin gençliğini gören annesi halime sultan dizide doğumundan sonra öldü?? yeni giren kız ertugrulun düşmanının kardeşi olacakmış ve ona aşık olacakmış?.normalde mogollarla uğraşıp osmanbey dönemine geçiş olması gerekirken konuyu ilk sezon gibi değişim yola soktular??

2
0
yanıtYanıtla
sonkral:

beyler unutmayın ki bunlar sadece birer dizi. Gerçegi yansıtmazlar sadece gerçekten ilham alırlar. o yüzden o bunu yapmıi bu ona bilmem ne demiş işleri boş işlerdir. izleyin keyfini çıkarın

1
0
yanıtYanıtla
Trafikçi:

BU KİM LA

0
1
yanıtYanıtla
GÖKTİGİN:

Hoppa itici bir model getirmesinler de Osman rolüne filmi izlemeye devam edelim.

0
0
yanıtYanıtla
Baba:

Ne zaman başlıyor acaba

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title