Haberler

Diriliş Ertuğrul'da Büyük Sürpriz! Baycu Noyan Geri Dönüyor

Güncelleme:

TRT ekranlarında reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul'un efsane karakterlerden Baycu Noyan, diziye geri dönüyor.

TRT 1 ekranlarının heyecan dolu dizisi Diriliş Ertuğrul'da büyük sürpriz yaşanıyor. Baycu Noyan karakteri ile bir döneme damgasını vuran Barış Yağcı diziye geri dönüyor.

FİNAL YAPACAĞI SÖYLENTİLERİ VARDI

Reyting rekorları kıran dizinin 116. yeni bölüm fragmanında heyecan üst seviyeye çıktı. Dizinin finale gideceği yönündeki söylentiler de bu fragman ile son bulmuş oldu.

NOYAN GERİ DÖNÜYOR

Yeni bölüm fragmanında bir döneme damgasını vuran Baycu Noyan, tüm gücünü toplayarak Ertuğrul Beyin karşısına yeniden çıkma hazırlığı yapıyor. Bu gelişmelerin ardından ise Diriliş Ertuğrul 116. yeni bölüm için izleyiciler gün saymaya başladı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Diriliş Ertuğrul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (37)

ahmet begim:

tarihimizin şerefli ve onurlu sahifelerini yansıtan dizi rekor kırar tabii. bizimle dalga geçen, aziz Türk milletine yemek yemeyi öğretme terbiyesziliği yapan dizi ve filmler artık seyirci bulamaz.

39
7
yanıtYanıtla
KAZIM BAYRAM:

Dizilerin cılkı çıktı artık bunlar ölümle alay mı ediyorlar reytik için artık her şeyi yapar hale geldiler. Şayet noyan geri gelirse nasıl artık çukuru seyretmiyorsam dirilişide seyretmem

7
30
yanıtYanıtla
Baycu Noyan:

Tarihe göre Noyan ölmüyor , doğrusuda bu . Cengiz Han''ın önemli komutanlarından olan Baycu Noyan, 1243 Kösedağ Muharebesi''nde Anadolu Selçuklu Devleti''ni ağır bir yenilgiye uğratmıştır.

yanıt27
yanıt1
TTT:

güdülesi nesiller oluşturmada en etkili silah din, ahlak, tarih tir. . . . . . . . . . . . huloooooooooooooouyğğğ. . . . eminim 400 yıldır batı karşısında kan kusan islam coğrafyasında şu an kolunuzu kime sallasanız. . . herkes din ahlak tarih profesörüdür. . . ammmmaaaa 4. 5. sınıf seviyesi matematik, fizik, kimya. . . sorusunda heeeeeeeeeeeeepsi tırtlar. . . . . . ver ulaaaaaaaaağğğğğyynn gazı. . gollla gendünü viyana

8
21
yanıtYanıtla
Look hele:

toplum profluğu ikiniz içinde geçerli :d ,

yanıt0
yanıt5
Heyyyyy:

Bu dizi Osmanlının işidliğini anlatıyor

0
27
yanıtYanıtla
Hapi:

:) Tarihi dizilerden öğrenen sevgili milletim kitap açın okuyun ertuğul beyin eline kılıç almadığını öğrenin şok geçirin kalın :) Ertuğrul bey gece gündüz savaşıp destanlar yazan birisi değil. . Mülayim obasında kendi halinde bir adam. . . Sevgiler. . Bu arada dizi güzel ama tarihle alakası yok. . . .

0
26
yanıtYanıtla
0029:

MERAK ETME TARİHİ DİZİDEN ÖĞRENEN BİRİSİ DEĞİLİM ÇOK ŞÜKÜR AMA ŞUDA VAR O DÖNEMİN TARİHİ İLE İLGİLİ PEK KAYNAK YOK ZATEN SEN HANGİ TARİHİ KAYNAKTA MÜLAYİM OBASINDA KENDİ HALİNDE OLDUĞUNU OKUDUN ÇOK MERAK EDİYORUM-MANTIKEN ÖYLE BİRİ OLSA UÇ BEYİ OLMAZDI. . . Kİ IÇBEYİ OLDUĞU TARİHİ KAYNAKLARDA KESİN OLARAK VAR-AMA SENİN ANLAMADIĞIN ŞU DİZİDEN TARİH ÖĞRENİLMİYOR ZATEN DİZİ TARİHTEN ESİNLENEREK YAPILMIŞTIR-TARİHİN BİRE BİR AYNISI OLMA İHTİMALİ YOK-Kİ BİREBİR AYNISI OLSAYDI DİZİ 4-5 BÖLÜMDE BİTERDİ!!!

yanıt9
yanıt0
sallama tarih:

nası laa. . . kılıç sallamadan kim kime veriki. . . sallamayun la. . .

yanıt3
yanıt0
Akn:

Para kazanılmak için yapılmış diziye fazla misyon yüklenmeyin güzel izlenir yada berbat izlenmez. Vatanseverlik, milliyetçilik yapacaksan günümüzde yapın. padişahlar kendi zamanlarında dünyayı salladılar. şimdi biz sallanıyoruz. Bir Fatih bir Yavuz olmadıkça sadece sürünüyoruz.

14
10
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title