Haberler

Diriliş Ertuğrul, 1 Günde 1 Milyon Liralık Zarar Ettirdi

Güncelleme:

Setinde çıkan yangın nedeniyle geçtiğimiz akşam yayınlanamayan Diriliş Ertuğrul, en az 1 milyon liralık reklam kaybına sebep oldu.

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi ' Diriliş Ertuğrul', setinde çıkan yangın nedeniyle geçtiğimiz akşam yayınlanmazken, bu sıkıntılı gelişmenin en az 1 milyon liralık reklam kaybına sebep olduğu belirtildi.

Konuyla ilgili "Diriliş Ertuğrul neden yayınlanmadı?" başlıklı bir yazı kaleme alan Posta gazetesi yazarı Mesut Yar, çarpıcı detaylara yer verdi.

İşte Mesut Yar'ın yazısından bir kesit;

Merak edenler için bilgi notunu düşelim; 'Diriliş Ertuğrul'un (TRT 1) setinde çıkan yangın dolayısıyla (şükür can kaybı yok) dizi geçtiğimiz akşam yayınlanmadı.

Bu da gösterdi ki aksiyonu bol olan dönem dizisi için yeterli stok bulunmuyor. 'Diriliş Ertuğrul'un çekimlerinin bir hayli çetin şartlarda gerçekleştiğini biliyoruz. Hele ki kış aylarında şartlar iki kez çetinleşiyor. Üstüne bir de yangın meselesi yaşanmış oldu.

Peki, bu sıkıntılı gelişmenin yapımcının ciddi kaybı dışındaki maliyetini biliyor musunuz? En az 1 milyon liralık reklam kaybı. Hem de reklam gelirlerinin en düşük olduğu aylardan birinde.
Ekibe ve yayıncı kanala geçmiş olsun diyorum; her anlamda!

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Diriliş Ertuğrul Mesut Yar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (34)

fatoş sultan mehmet han:

tamamen yalan dolan bir dizi. çomarlara gaz vermek için hazırlanmış.

11
38
yanıtYanıtla
xman:

bence kesinlikle yetenek yarışmasına katılmalısın, senin gibi yorum yazabilen m. ymun yoktur dünyada

yanıt1
yanıt1
xman:

albatros sen niye üstüne alıyon, ben m. ymun olana yazdım, o kendini biliyo

yanıt3
yanıt0
Almanyadan Müslüman Türk:

O cok özendiginiz Europa Ülkelerinde, yayinlanan diziler Yönlendirilmiyormu?Istemiyorlarmista sacmaymista, Kardesim Müslüman Türk olmak her Yigidin sirtliyacagi bir is degil, kendi Vataninizdada Müslüman Türk düsmanligi yapiyorsunuzya yaziklar olsun. Izlemek zorunda degilsiniz ama , saygisizlik edemezsiniz. Biz severek izliyoruz, devaminida umuyoruz. Yahudi yapimlarina özenmekten vazgecin, kendi Kahramanlarimiza özenmek gerek ERTUGRUL BEYIM COK YASA

37
9
yanıtYanıtla
harbi:

sana bişey dicem ama kimseye söyleme! ertuğrul gazi öldü :(

yanıt1
yanıt31
faruk:

ERTUGRUL BEYIM COK YASA :)))) sende çok yaşa emi güldürdün beni :D

yanıt0
yanıt1
YA SABIR:

ELİTİST niye havlıyon kardes zoruna mi gidiyo bu film

25
11
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bana göre bu filmi eleştirenler ile gezi olaylarında '''' zulüm 1453 de başladı'''' diye yazanlar aynı potansiyele sahip. kıskanıyorlar. kıskansınlar, kıskandıkça büyüyor, özgürleşiyor ve muasır medeniyet seviyelerini yakalıyor bu güzel vatan, 3. havalimanı ve kanal istanbul bitince daha kıskanacaklar.

20
11
yanıtYanıtla
Bora:

ruh hastasısın tedavi ol kamil

yanıt2
yanıt13
AYDIN YILDIRIM:

Bu filmede kötü yorum yapanlar kesin türk değildir. Ya devşirme ya da siyasi amac güden kömüş lerdir.

22
5
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title