Haberler

Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Şoför, Kaldırımı Aşıp Park Halindeki Araçların Arasına Daldı

Direksiyon hakimiyetini kaybeden şoför, kaldırımı aşıp park halindeki araçların arasına daldıZONGULDAK - Zonguldak'ta direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü, babasını hastaneye götürmek üzere seyir halindeyken kaldırımı aşıp park halinde satılmayı bekleyen araçların arasına daldı.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden şoför, kaldırımı aşıp park halindeki araçların arasına daldı

ZONGULDAK - Zonguldak'ta direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü, babasını hastaneye götürmek üzere seyir halindeyken kaldırımı aşıp park halinde satılmayı bekleyen araçların arasına daldı. Kazada sürücünün babası hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza akşam saatlerinde Zonguldak- Kozlu sahil yolu mevkiinde meydana geldi. Kdz. Ereğli ilçesinde ikamet eden inşaat işçisi Yaşar Kılıç, eşinin babasının rahatsızlığını haber vermesi üzerine kardeşinin 74 BE 378 plakalı aracını da alarak yola çıktı.

KOAH hastası olduğu öğrenilen babası Durmuş Kılıç ile birlikte Uzunmehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi'ne seyreden sürücü, Kozlu Sahil Yolu'nda bir anlık dikkatsizlik sonucu kaldırıma çıktı. Hızla savrulan araç bisikletli ve yayalara ayrılan yoldaki tabelaları da parçalayarak yaklaşık 15 metre savruldu.

Kontrolden çıkan otomobil, park halinde satılmayı bekleyen bir firmaya ait araçların arasına daldı. Kazada park halindeki üç araçta maddi hasar meydana geldi. Otomobilde bulunan sürücünün babası Durmuş Yılmaz ise olay yerine gelen ambulansla ilk müdahalesinin yapılmasının ardından hastaneye kaldırıldı. Yaşlı adamın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Gürültüye sokağa fırladıklarını anlatan firma yetkilileri ise park halindeki araçların başında sıklıkla müşteriler ile görüşmeler yapılabildiğini olayın yaşandığı sırada bölgede kimsenin olmamasının büyük bir faciayı engellediğini ifade ettiler.

Kazayı anlatan sürücü Yılmaz K. ise "Buraya nasıl geldiğimi hatırlamıyorum. Babamı hastaneye götürüyordum. Bir anda bu araçların arasına dalmışım" dedi. Olay yerine gelen polis ekipleri kazayla ilgili tutanak tutarken, kaza yapan otomobil çekici marifetiyle bölgeden uzaklaştırıldı. Araçlarının adeta hurdaya döndüğünü gören firma yetkilileri ise uzun süre şoku üzerlerinden atamadı.

Araçlarda ise maddi hasar meydana geldi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Durmuş Yılmaz Yaşar Kılıç Zonguldak Kozlu 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title