Haberler

Direğe Çıkıp Yunan Bayrağını Yakmak İstedi

Yunanistan'da Haksız Yere 2 Yıl Hapis Yattığını İleri Süren Özgür Sevgili, Elektrik Direğine Çıkarak Elindeki Yunan Bayrağını Yakmak İstedi.

Yunanistan'da haksız yere 2 yıl hapis yattığını ileri süren Özgür Sevgili, elektrik direğine çıkarak elindeki Yunan bayrağını yakmak istedi.

Şehir merkezindeki Atatürk Parkı içerisinde meydana gelen olayda, Yunanistan'da haksız yere 2 yıl hapis yattığını ileri süren Özgür Sevgili (43), yaklaşık 30 metre yükseklikteki aydınlatma direğine çıktı. Elindeki 2 Yunan bayrağıyla direğe çıkan Sevgili, bağırarak dikkatleri üzerine çekti. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Sevgili'yi ikna etmek için uzun süre çaba sarf etti. Elindeki Yunan bayrağını sallayıp, "Yunanistan narkotik polisi beni 2 yıl cezaevinde yatırdı.

Yunanistan duysun sesimi. Basın gelsin, Yunan bayrağının yandığını tüm dünya görsün" diyerek bağırdı. Olay yerine gelen Adana Büyükşehir Belediyesi Cankur ekipleri, şahsın atlama ihtimaline karşı havalı branda açarken, çevrede toplanan vatandaşlar da meraklı gözlerle eylemciyi seyretti.

Cebinden çıkardığı çakmak ile Yunan bayrağını yakmaya çalışan Özgür Sevgili, zaman zaman da bayrağın yanmaması üzerine, "Yanıma benzin almayı unutmuşum" diyerek espri yaptı ve aşağıda kendini izleyen vatandaşları güldürdü. Bayrağı yanmaması üzerine ayağının altına alan şahsa bazı vatandaşlar, "Yapma Yunanistan ile dostluk sürecindeyiz" diyerek müdahale etti. İlk bayrağı yırtıp aşağıya atan Özgür Sevgili, ikinci bayrağı da aynı şekilde elinde bir süre salladıktan sonra yırtıp yere attı. Yere düşen her

iki bayrak da polis tarafından alındı.

Özgür Sevgili, aşağıya inerken bazı vatandaşlar alkışla destek verdi. Yakamadığı bayrakları yırtıp yere atan şahıs, direkten inince gözaltına alındı. Özgür Sevgili, neden böyle bir eylem yaptığı sorusuna, "2 yıl bir iftira yüzünden Yunanistan'da hapis yattım. Bunda Yunan narkotik polisinin parmağı var" diye karşılık verdi. Şahıs, daha sonra ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

(MK-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title