Haberler

Dinar'dan kısa kısa

Güncelleme:

Dinar İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Dinar-Denizli kara yolu üzerinde trafik denetimi yaptı.

Dinar İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Dinar- Denizli kara yolu üzerinde trafik denetimi yaptı.

İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Necip Kacar'ın yönettiği uygulamaya, 20 kişilik rütbeli personel katıldı.

Vatandaşların huzuru, refahı ve güvenliği için Afyonkarahisar Valiliğinin talimatlarıyla yapılan denetimlerde, araçlar durdurularak ehliyet ve ruhsat kontrolü yapıldı.

Araç içindeki vatandaşların GBT sorgulamaları ve diğer bütün trafik uygulamaları Dinar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından eksiksiz olarak gerçekleştirildi.

Vergi Haftası

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Vergi Haftası dolayısıyla Dinar Vergi Dairesi Müdürü Bayram Usoğlu'nu ve personeli ziyaret ederek haftalarını kutladı.

Vergi vermenin önemine dikkati çeken Sarı, Vergi Haftası'nı kutladığını, çalışanlara ise işlerinde başarılar dilediğini belirtti.

Vatandaşların ödediği her kuruşun hizmet olarak kendilerine geri döndüğünü, verginin, bir şehir ve ülke için yatırım demek olduğunu ifade eden Sarı, "Yani yol, su, elektrik, sağlık, eğitim gibi altyapı hizmetleri, verilen vergilerle karşılanmaktadır. Vergi ödemek ülke üzerinde yaşayan her insanın görevidir. Bu vesile ile tüm çalışanları ve vergi mükelleflerini canıgönülden kutluyorum." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Jandarma Denizli Dinar Haberler

Bakmadan Geçme

Prison Break 6. Sezon tanıtımı fake mi? Prison Break 6. Sezonu yayınlanacak mı? Filizlenmiş patates yenir mi? Filizlenmiş patates zararlı mı, yersek ne olur? Filizlenmiş patates zehirler mi? İncirlik Hava Üssü nerede, ne zaman açıldı? İncirlik Hava Üssü kaç yılında kuruldu? İncirlik Hava Üssü kime ait? İncirlik Hava Üssü neden değiştirildi? İncirlik Hava Üssü değiştirilme sebebi ne? İncirlik Üssü neden Ana Jet Üs Komutanlığı oldu? İncirlik Hava Üssü'nün önemi nedir? İncirlik Üssü'nün yeni adı ne? Müge Anlı Duygu Nebioğlu kimdir? Müge Anlı son bölümde ne oldu? 18 Nisan'da programda neler yaşandı? #FAHİŞYEMEĞEBOYKOT || Fahiş yemeğe boykot olayı ne? Boykot ne zaman yapılacak? İncirlik Üssü ismi değişti mi, yeni ismi nedir? İncirlik Üssü'nün adı neden değişti? ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM! | Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Temmuz zammı olacak mı? Metin Akpınar hasta mı? Metin Akpınar'ın sağlık durumu nasıl? Enflasyon tek haneye ne zaman düşecek? Bakan Şimşek tarih verdi! CUMARTESİ- PAZAR KAFELERE GİTMEYİN! Sosyal medyada başlatılan boykot ne? Kafeler neden boykot edilecek? Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title