Haberler

Dinar'dan Kısa Kısa

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Dinar ilçesine bağlı Tatarlı beldesini ziyaret ederek kapalı pazar yeri projesini inceledi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Dinar ilçesine bağlı Tatarlı beldesini ziyaret ederek kapalı pazar yeri projesini inceledi.

Özkaya, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, Tatarlı Belediyesinin başarılı çalışmalarını yakından izlediğini ifade ederek, "Kasabadaki güzel çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Ramazan Gümüş'e başarılar diliyorum. Beldede yaptığı projelerle göz doldurmaya devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Dinar MYO'da tadilat çalışmaları

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Dinar Meslek Yüksekokulunda 2018-2019 akademik yılı için bakım, onarım ve tadilat çalışmalarına devam ediliyor.

Yüksekokul Müdürü Hayrettin Ertan, çalışmalar kapsamında bilgisayar laboratuvarına 50 bilgisayar ekleyeceklerini belirterek, "Öğrencilerimizin güvenliği bizim için çok önemli. Güvenlik kameralarımızı yeniden dizayn edip, okulumuzu en güvenli okul haline getirmeyi planlıyoruz. Yaptığımız bütün bu çalışmalar, tamamen öğrencilerimizin rahatı, konforu ve en iyi koşullarda eğitim almalarını sağlamak içindir." dedi.

Dinar'da kurbanlık satışları

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde kurulan hayvan pazarında kurbanlık satışları başladı.

İlçenin beldelerinden ve köylerinden pazara satılmak için getirilen kurbanlık hayvanlar vatandaşlardan ilgi görüyor.

Küçükbaş kurbanlık fiyatları binle, bin 500 lira, büyükbaş kurbanlıklar ise 5 bin 500 ile 8 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Hayvan yetiştiricisi Mehmet Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Hayvan yetiştiricileri pazara, büyük umutlarla hayvanlarını satmak için getiriyorlar. Bir yıl boyunca besleyip büyütülen bu hayvanlar alıcılarını bekliyor. Kurbanlık ihtiyacı olan vatandaşların gelip hayvanlarımızı almasını bekliyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title