Haberler

Dinar'da "Tarıma Dayalı Yatırımın Desteklenmesi" Semineri

Afyonkarahisar'ın Dinar İlçesinde, İlçe Tarım Müdürlüğü Tarafından Kırsal Kalkınmada Yatırımlarının Desteklenmesi Çerçevesinde 'Tarıma Dayalı Yatırımın Desteklenmesi' Konulu Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi.

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde, İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından kırsal kalkınmada yatırımlarının desteklenmesi çerçevesinde ''Tarıma Dayalı Yatırımın Desteklenmesi'' konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıda, ekonomik yatırımları, basınçlı sulama sistemleri ile tarımsal makine ve ekipmanları ile ilgili verilen destekler ve başvuruda aranan şartlar anlatıldı.

Belediye Kültür Merkezi Düğün Salonunda gerçekleşen bilgilendirme toplantısında, Destekleme Şube Müdürlüğünden Fethi Molla, Dazkırı, Başmakçı ve Evciler ilçelerinden gelen çiftçilerinin de katıldığı toplantıda, çiftçilere detaylı bilgiler verdi.

Toplantıda, damla sulama sistemleri, kapalı sulama sistemleri, zirai alet ve ekipmanlar, ekonomik yatırımlar. Ekonomik yatırımlar konusunda, tarımsal ürünlerin üretilip işlenmesi, depolanması ve ambalajlanmasına yönelik kurulan tesislere verilen desteklenmesi konusu ele alındı.

(KK-MD-AT-Y) 26.05.2008 19:15 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title