Haberler

Korkunç Kazada, Aynı Aileden 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

ARAÇ, AHIRIN KERPİÇ DUVARINA ÇARPARAK DURDU

Dinar ilçesine bağlı Alparslan köyü mevkiindeki kaza, saat 06.30 sıralarında meydana geldi. Çay ilçesinden Dinar yönüne seyreden Ganim Sonbahar'ın kullandığı 34 BF 2480 plakalı otomobil, Alparslan köyü mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Araç, yol kenarındaki ahırın kerpiç duvarına çarparak durdu.

EŞİ, OĞLU VE BALDIZI YAŞAMINI YİTİRDİ

Kazada sürücü ağır yaralanırken, oğlu Yusuf Can Sonbahar ile eşi Meliha Sonbahar olay yerinde, baldızı Güler Akkapılı ise kaldırıldığı Dinar Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

SÜRÜCÜNÜN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Ganim Sonbahar Dinar Devlet Hastanesi'ndeki müdahaleden sonra ambulans helikopterle Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Sonbahar'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

tuzsuzdelibekir:

Bandır bandır bağıranlar Türkiyeyi şaha kaldırdık diyenler memleketin hali 2001 krizinden de beter ama medya akp yanlısı olduğu için her şeyi güllük gülistanlık gösteriyorlar. Ağır sanayisi Tarımı olmayan bir ülke haddi buradan yakınız.

36
5
yanıtYanıtla
king arthur:

yavvvv adam yaşamasa daha iyi yaşarsa bi öğrenecek karısı oğlu baldızı hepsi ölmüş allah kimseye yaşatmasın bu acıyı

10
2
yanıtYanıtla
dadas:

Detay detay yazıp durmuşsunuz bir aile yok olmuş daha ne detayından bahsediyorusnuz? Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin çok acı bir durum

11
0
yanıtYanıtla
:

araçla falan alakası yok . yollarda çok fazla acemi şöför var .

7
0
yanıtYanıtla
BildiğimYol:

Haklısın. Aynı yerden en az 100 kere geçtim ve senelerce de geçilmiş. . . İlk bende hızlı kapılmıştım ama yine aynı yolu gördüğümde şimdi 60-70 arası dönüyorum. . .

yanıt0
yanıt1
fırat:

allah rahmet eylesin cuma hürmetine dua edelim boş yorum yapmayalım ltfen.

6
0
yanıtYanıtla
AllahRahmetEylesin:

Arkadaş senelerdir bu yok yapılacak. . . Antalyaya daha yakın diye artık Afyon Sandıklı yolu değil de burası kullanılıyor. 3 Sene içinde 10 dakikada 50 araç anca geçen yoldan şimdi 500 den fazla geçiyor. . . Yolun en tehlikeli yeri orasıydı can almadan yapılsaydı çok iyi olurdu. . . Acemi şoförlerimizde sağolsun bilmediği yollarda 140-160 lı hızlarda gidiyor. . . Allah vefat edenlere rahmet eyleyin. Yakınlarına sabır versin. . .

4
1
yanıtYanıtla
mehmet21:

hangi marka araç bu

1
3
yanıtYanıtla
yeterr:

sanki hyundai getz gibi geldi. bendede var sadece hafif çarp eğriliyor

yanıt0
yanıt0
Deniz:

Peugeot 306''ya benziyor. .

yanıt0
yanıt0
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title