Haberler

    Dimitris Itoudis: Fenerbahçe Ülker ile Final Oynamak Harika Olur

    CSKA Moskova koçu Dimitris Itoudis, Final Four öncesinde önemli açıklamalar yaptı.

    CSKA Moskova’nın başarılı koçu Dimitris Itoudis artık kısa bir süre kalan Madrid’deki Final Four ile ilgili Euroleague resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

    Kariyerinde başantrenör olarak ilk kez Final Four’da mücadele edecek olan Dimitris Itoudis, Obradovic ile bir araya gelmenin güzel olacağını belirtirken, çaylak bir koç gibi hissetmediğini de söyledi.

    İşte o röportajdan bir bölüm;

    Obradovic ile Final Four’da bir araya gelmenin güzel olacağını söyleyen Itoudis “Bu çok özel. Beraber sekiz kez Final Four’da mücadele ettik. Onun yanında Panathinaikos ile 5 kez şampiyonluk yaşadım. Zafer dolu harika yıllardı. Şimdi onun Fenerbahçe Ülker ile benim CSKA Moskova ile ilk Final Four mücadelem olacak. Bilirsiniz, hayat zordur ve bize çok enteresan şeyler sunar. Ama Madrid’de beraber olmak güzel olacak. Eşlerimizin şimdiden plan yaptığına eminim. Profesyonelce bakarsak ikimizde takımımıza yardımcı olmak istiyoruz ve iki takımın da finale kalma ihtimali var. Bu harika olacaktır.” ifadelerini kullandı.

    Kendisini bu seviye için tecrübesiz hissetmediğini söyleyen Dimitris Itoudis “Evet, Euroleague için çaylak bir koç olabilirim ama ben böyle hissetmiyorum. Uzun yıllardır bu seviyede ve bu işin içindeyim. Çokça tecrübem var. Daha önce de söyledim sekiz kez Final Four’da yer aldım. PAOK ve Panionios ile de Euroleague tecrübem var. Beraber çalıştığım tüm oyunculara minnettarım ve şu an çalıştığım oyuncularla da aynı çizgideyim. Çok konsantre ve motiveler. Bu da bizlerin ön plan çıkmasını sağlayan şey. Biz benchte sadece onların iyi performans göstermelerine yardımcı oluyoruz. Bu röportajı yapmamanın nedeni de onlar. Böylesine önemli oyuncularla çalıştığım için gurur duyuyorum.” şeklinde konuştu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Fenerbahçe Ülker Ivan Obradovic Moskova Madrid Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title