Haberler

Dilovası'nda İlk Meclis Gerçekleşti

KOCAELİ(İHA) – 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Dilovası Belediye Başkanlığı koltuğunu oturan Başkan Hamza Şayir ve meclis üyeleri ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

KOCAELİ(İHA) – 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Dilovası Belediye Başkanlığı koltuğunu oturan Başkan Hamza Şayir ve meclis üyeleri ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Yerel seçimlerin ardından Dilovası Belediye Meclisi ilk toplantısını önceki gün gerçekleştirdi. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir Başkanlığında gerçekleşen ilk meclis toplantısı Dilovası Belediye salonunda 9 AK Parti Meclis üyesi, 6 SP Meclis üyesi ve birim müdürlerinin katılımı ile gerçekleşti. İlk meclis toplantısına AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve SP Dilovası İlçe Başkanı Mustafa Türel'de katıldı. Mecliste 17 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşüldü.

Meclis toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, "Halkımızın teveccühü ile hep birlikte Dilovası'na hizmet etmek için bu onurlu göreve geldik. Hep birlikte 50 bin insanımızın daha güzel bir Dilovası'nda yaşaması için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Dürüst, adaletli ve şeffaf olacağız. Dilovası'nın geleceğini hep birlikte imar edeceğiz. Dilovası'na daha güzel hizmetler yapabilmek için bu göreve geldik. Dilovası'nda inşallah 5 yılsonunda iz bırakmış bir başkan ve meclis üyeleri olarak halkımızın karşısına çıkacağız. Şimdiden tüm meclis üyesi arkadaşlarıma ve ekip arkadaşlarıma başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Şayir, konuşmasının ardından gündem maddelerine geçti. İlk meclis toplantısı olmasından dolayı meclis üyeleri komisyon ve üye seçimleri yaptı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hamza Şayir Dilovası Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title