Haberler

Dilovası Belediyesi'nin 2007 Yılı Bütçesi... -Bütçe 14 Milyon YTL Olarak Belirlendi

Kocaeli'nin Dilovası Belde Belediyesi'nin 2007 Yılı Bütçesi 14 Milyon YTL Olarak Belirlendi.

Kocaeli'nin Dilovası belde Belediyesi'nin 2007 yılı bütçesi 14 milyon YTL olarak belirlendi.

Dilovası Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Musa Kahraman başkanlığında yaptığı toplantıda, 2007 mali yılı bütçesini 14 milyon YTL olarak belirledi.

Bütçenin kabul edilmesinden sonra konuşma yapan başkan Musa Kahraman, 2007 yılının atılım ve yatırım yılı olacağını söyledi.

Yatırımların büyük bölümünün Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce yapılacağını ifade eden Kahraman, şunları kaydetti:

''Hepimiz, Dilovası'nın hakları için görevlendirildik. Beldemizin hak ettiğini alması için çaba sarf etmeliyiz. Büyükşehir Belediyesinden muhalefet olsun diye değil, hakkımız olduğu için isteyeceğiz.'

Bu arada söz alan AK Parti Belediye Meclis üyesi Fazlı Korkmaz ise ''Biz de, siz de konuşmalarımıza dikkat etmeliyiz. DYO Kavşağı'nın yapılması için Sayın Başbakanımız, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı'na talimat vermiştir. Ancak bölgede istimlak sorunu yaşanıyor'' dedi.

Fransa'nın kınanmasına karar verilen mecliste, Başkan Kahraman, çevre kirliliği yaşanan Dilovası'nda insanların tahliyesine değil, çözüm bulunması yönünde karar verilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title