Haberler

    Dilmen'den Advocaat'a Ağır Eleştiri!

    Fenerbahçe'nin Advocaat'ın söylediği kadar kötü bir kadrosu olmadığını söyleyen Dilmen, "Advocaat, yeteneksiz bir takımız diyor.

    Fenerbahçe'nin Advocaat'ın söylediği kadar kötü bir kadrosu olmadığını söyleyen Dilmen, "Advocaat, yeteneksiz bir takımız diyor. Advocaat oyunculara hakaret ediyor aslında. Fenerbahçe'nin kadrosu Advocaat'ın dediğinden daha iyidir. Fenerbahçe'nin başına antrenör olmayan birini getir saha kenarında dursun sadece Rusya'daki futboldan daha kötü oynamaz takım." ifadelerini kullandı.



    Tek sorumluluk alan van Persie



    Fenerbahçe'de tek sorumluluk alan futbolcunun van Persie olduğunu söyleyen Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe'de tek sorumluluk alan van Persie. O da papatya falı. Fenerbahçe'nin en etkili silahı o ama bir hafta var bir hafta yok. Canı isteyince oynuyor. Kupada 2 gol atıyor ama bir sonraki hafta ligde yedek, böyle olunca da Beşiktaş'ın 8 puan gerisine düşüyorsun." dedi.



    Kaynak: Sporx

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Rıdvan Dilmen Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title