Haberler

Dilenmediği İçin Oğlu ve Gelini Tarafından Dövülen Yaşlı Kadına Devlet Sahip Çıktı

Güncelleme:

Adana'dan geldikleri Samsun'da, oğlu ve gelini tarafından dilenmediği için darp edilerek hastanelik olan yaşlı kadına devlet sahip çıktı.

Adana'dan geldikleri Samsun'da, oğlu ve gelini tarafından dilenmediği iddiasıyla darp edilerek hastanelik edilen yaşlı kadına devlet sahip çıktı. Tedavisi yapılan yaşlı kadın, Aile ve Sosyal Politikalar Samsun İl Müdürlüğü tarafından huzurevine yerleştirildi.

YAŞLI KADIN DARP EDİLMİŞ HALDE BULUNDU

Samsun'un İlkaadım ilçesinde meydana gelen olayda Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otobüs Terminali yakınında darp edilmiş halde bulunan Elif P. (83), vatandaşlar tarafından otogar polisine götürüldü. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaşlı kadının tedavisi burada yapıldı.

''DİLENMEYİNCE OĞLUM VE GELİNİM BENİ DÖVDÜ''

Kendisini oğlunun ve gelininin darp ettiğini belirten Elif P., "Benden dilenmemi istediler. Ben de dilenmeyince oğlum ve gelinim beni dövdü" dedi.

OĞLU VE GELİNİ SERBEST BIRAKILDI

Hastanede tedavisi tamamlanan yaşlı kadın, polis tarafından ekip otosuyla Samsun Şiddet Önleme Merkezine götürüldü. Polis, olayla ilgili yaşlı kadının oğlu İ.P. ile gelini S.P.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen İ.P. ve S.P. annelerinin iddialarını kabul etmedi. Savcıya ifade veren çift, serbest bırakıldı.

HUZUREVİNE YERLEŞTİRİLDİ

Aile ve Sosyal Politikalar Samsun İl Müdürlüğü harekete geçerek yaşlı kadını Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Huzurevine yerleştirdi. Bütün ihtiyaçları karşılanan Elif P. huzurevinde çok iyi karşılandığını belirtti. 6 kızı ile 3 oğlu olan Elif. P., çocuklarının kendisini kabul etmeleri halinde Eskişehir'deki oğlu veya bir kızının yanına gitmek istediğini belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yusuf Ziya Yılmaz Samsun 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (18)

Acılı sos:

akape gelince huzursuzluk hiç olmayacak sanmıştık.eski günlerimizi mumla arar olduk.

2
12
yanıtYanıtla
Osmanlı:

O zaman git Avrupa çocuğu ol orda huzur çok ??

yanıt6
yanıt3
tıntın:

senin gibi delinin biri kuyuya bir taş atar 40 akıllı çıkaramaz. haberle ilgili olmayan yorumuna tşekkürler . bence sen huzuru içinde ara gardaş. bu ülkede adana gibi yerler varken huzur muzur olmaz

yanıt3
yanıt0
DÜŞUNMEKTE ÇIRPINAN:

Bu haber erkek çocuğu üstün görenlere , erkek çocuğu olmadığı için ağlayıp sızlananlara gelsin.

11
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Anne bu yahu annee. . . Anneye el kalkar mı, Cennet annelerin ayakları altında değil midir ki? ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM. . ! YAZIKLAR OLSUN !!!

7
0
yanıtYanıtla
Murat:

Bu dünya ne acımasız lanet ?? olsun o ane sizi bu güne getirdi

6
0
yanıtYanıtla
devlet ne devlet ama...:

sonunda çıkar olmadan birine sahip çıktılar. . .

3
2
yanıtYanıtla
anneleri çok seven:

45 yaşındayım sabahdan beri aglıyorum

5
0
yanıtYanıtla
Ayşegül:

İyi ki varsın CEHENNEM

4
0
yanıtYanıtla
Kurdoğlu müslihiddin:

Etme bulma dünyası allahın adaleti şaşmaz bir zaman gelecek o zavallı yaşlı kadına bunları reva görenler ölmeden aynı muameleyi görecekler.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title