Haberler

Dilencileri Apartmana Kilitleyerek Yakalattı

Dilencileri apartmana kilitleyerek yakalattı

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş'ta bir vatandaş, oturduğu apartmana giren 3 dilenci kadını binaya kitleyerek polise yakalattı.

Olay, Onikişubat ilçesi Osman Gazi Mahahlesi'nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Apartmana giren 3 dilenci kadını gören bir vatandaş, kadınları binaya kitleyerek polise ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekipler şüpheli kadınların kimliklerini sorgulandı. Kadınların il dışından günübirlik olarak Kahramanmaraş'a geldiği öğrenilen kadınların, haklarında hırsızlık suçundan kayıtları olduğu öğrenildi.

Öte yandan, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri vatandaşları kapı kapı dolaşarak ev hırsızlığı olaylarına karşı uyarılarda bulunmuştu. Vatandaşlar ile görüşen polisler, evden hırsızlık olaylarının yüzde 70 inin dilenci ve bohçacı görünümlü kadınlar, tarafından plastik aparat ile kapı kilidi açmak şeklinde gerçekleştiğine dikkat çekmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kahramanmaraş Osman Gazi 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title