Haberler

Dilekleri Gerçek Olan Anavatan ve DYP'liler Kurban Kesti

Samsun'da DYP ve Anavatan Partisi'nin tek çatı altında Demokrat Parti adıyla birleşmesi için daha önce adanan adaklar, partilerin birleşme kararı üzerine kesildi.

DYP ile Anavatan Partisi arasında yapılan görüşmeler neticesinde birleşerek seçimlere Demokrat Parti adıyla girme kararı alınırken, tabanda da ayrı bir sevinç yaşandı. Samsun'da birleşmenin gerçekleşmesi halinde adak adayan partililer, dileklerinin gerçekleşmesiyle adaklarını yerine getirdi. Anavatan Partisi Merkez İlçe Başkanı Gürhan Gündüz ve DYP Merkez İlçe Başkanı Mustafa Yaman, adağı Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Süleyman Yançatoral Çocuk Yuvası'nda yuva görevlilerine teslim etti. Adağın

kesim işlemi yapılırken, partililerde bir araya gelerek seçim sürecini değerlendirdi.

Anavatan Partisi Merkez İlçe Başkanı Gürhan Gündüz, birleşme süreci gündemde değilken, DYP'lilerle yaptıkları görüşmelerde böyle bir olayın gerçekleşmesi halinde kurban keseceklerini dile getirdiklerini söyledi. Dileklerinin gerçek olmasının ardından adaklarını yerine getirdiklerini belirten Gündüz, yeni sürecin hayırlı olmasını diledi.

DYP Merkez İlçe Başkanı Mustafa Yaman ise, birleşmeden mutlu olduklarını ve güçlenerek daha başarılı çalışmalara imza atacaklarını dile getirdi.

Kesilen kurbandan her iki ilçe başkanının başına kan sürülürken, kurban da Süleyman Yançatoral Çocuk Yuvası'na bağışlandı.

(MD-SA-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title