Haberler

Dilara ve Cihan Yol Ayrımında

Güncelleme:

Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay'ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç'a, yönetmenliği ise Altan Dönmez'e ait 'Paramparça'nın yeni bölümünde işler iyice karışıyor.

HARUN'UN ELİNE BÜYÜK BİR KOZ GEÇİYOR

Bir yandan Gülseren öte yandan Dilara, Cihan'ın suçsuz olduğunu ortaya çıkartacak bilgilerin içinde olduğu bilgisayarın peşindedir. Ancak onlardan erken davranan Ozan bilgisayarı alıp, çok güvendiği Harun'a teslim ederken Cihan'a ne kadar büyük bir zarar verdiğinin farkında değildir.

ÖZKAN HATA ÜSTÜNE HATA YAPIYOR

Çocuklarına iyi bir baba olamadığını kabul eden Özkan elindeki en son şansı Can'ı da kaybetmek üzeredir. Cansu'nun sözleriyle kendine gelen Özkan, Keriman'ın karşı çıkmasına rağmen, anneannesine verdiği bebeği Can'ın peşine düşer. Ancak parasızlık Özkan'a yine çok büyük bir hata yaptıracaktır.

CİHAN VE DİLARA MAHKEMEDE

Dilara ve Cihan ise evliliklerinde yol ayrımına gelmiştir. Her ikisi de hakimin karşısında boşanmak istediklerini tekrarlar. Mahkemeden çıktıklarında alacakları bir telefon haberi ise, kara günlerin hepsi için daha yeni başladığının habercisi olur...

Kaynak: Bültenler / Güncel

Erkan Petekkaya Nurgül Yeşilçay Ebru Özkan Star Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title