Haberler
Güncelleme:

Hazırlanması her gün 1.5 saat sürüyor! Üniversiteyi bitiren Dilara baba mesleğini seçti

Üniversite eğitimini tamamlayıp memleketi Antalya'ya dönen, ardından baba mesleği taksiciliğe başlayan 24 yaşındaki Dilara Kalay, taksi durağının neşesi oldu. İşe gelmeden önce 1.5 saat hazırlandığını anlatan Kalay, bakımlı olmayı, güzel görünmeyi sevdiğini söyledi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

Omar Omar:

Bir o kalmamıştı yapmadığınız meslek, oda oldu, her yerde kadın , erkeklerin bütün meslekeleini aldınız

65
72
yanıtYanıtla
burak yıldırım:

Böyle taksici olsun asla kısa mesafe binmem.. Hıç üzülmesin.. En uzun mesafe ben binerim.

27
58
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Bu ne biçim çirkin bir yorumdur. Taksiye ihtiyaç olunca binilir.Uzun mesafe tercihi yapmak, kötü niyet taşımaktır. Seninki resmen sapıklık itirafı.Fırsat bulsanız tacizde tereddüt etmezsiniz.Bu nedenle kadınların riskli meslek sektöründe çalışmalarına karşıyım.

yanıt7
yanıt1
Mikail arman:

Burak merak etme senide uygun bir şeye bindirecek delikanlı birine rastlarsın.Hayallerini gerçekleştirirsin

yanıt7
yanıt0
Mikail arman:

Kadın, kendisine uygun koşullarda elbette çalışma hayatına katılıp ailesine ve çocuklarına meşru kazanç sağlayabilir.Fakat dezavantajlarıda unutmamak gerekir. Kadının faal olarak iş dünyasına girmesi toplumun temel taşlarından birini oluşturan aileyi ve onu oluşturan bireyleri, en önemliside Anne varlığının ailedeki doğal rolünü ve çocukların eğitimini negatif açıdan derinden etkilemesi red edilemeyecek bir gerçektir.

12
11
yanıtYanıtla
Hovhannes keshisian:

Cinsiyetçi normatif kabulleri ne zaman bir tarafa bırakacaksınız. Adam yorumda kalkıp kadının çalışma yaşamındaki varlığı aile yapısını bozuyor diyor. O halde devlet ücretsiz kreş ve çamaşırhaneler açsın ev içi emekteki kadına atfedilen roller devletin olsun. Çok meraklısı erkek arkadaşlar tabii ki çocuk bakıp ev temizliği yapabilirler ancak ailenin temel taşlarını kadının çalışma yaşamındaki varlığı değil erkeğin bu sefil bakış açısı yok ediyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title