Haberler

Dikili Belediyesi Her Gün Yoğun Mesaide

Güncelleme:

Dikili Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Park Bahçeler Birimi ekipleri, kentin neredeyse her köşesinde bir çalışma başlatarak, vatandaşların daha huzurlu ve güvenli olarak rahat bir nefes almasını sağlayacak yeni yeşil alanları, modern parkları ilçeye kazandırmaya devam ediyor. Ekipler son olarak Öğretmen Nail Çağlayan Parkındaki çalışmalarını tamamlayarak parkı çağdaş görünüme kavuşmuş haliyle vatandaşın hizmete açtı.

"Kentte Yeşil Alan ve Yeni Park Çalışmalarımız Sürecek"

Vatandaşlardan gelen yoğun talepler doğrultusunda bakıma alınıp modern bir görünüme kavuşan Öğretmen Nail Çağlayan Parkı'nın kentin değişen ve gelişen yüzü olduğunu belirten Dikili Belediyesi Destek Hizmetleri Müdür Vekili Adnan Özdemir, yapılan tüm çalışmaların ilçenin daha güzel bir görünüme kavuşması adına gerçekleştirildiğini kaydetti. Özdemir, "Belediyemizin tüm birimleri Başkanımız Mustafa Tosun'un göreve gelişiyle birlikte hizmet seferberliği başlattı. Bizlerde bu amaç doğrultusunda verdiğimiz emeklerin karşılığını alarak vatandaşlarımıza ve ilçemize yakışan yeni parklarımızı ve yeşil alanlarımızı hizmete açıyoruz. Bugün de halk arasında At Arabacılar Parkı olarak bilinen Öğretmen Nail Çağlayan Parkı'nı hizmete açtık. Öyle ki, Mustafa başkanımızın göreve gelişinden önceki dönemlerde planlarda park alanı gözüken ancak bugüne kadar çalışma yapılmamış alanlarda da Mustafa başkanımızın talimatıyla çalışma başlatarak buralara da modern parklar ve yeşil alanlar kazandırarak halkımızın hizmetine sunuyoruz. Ayrıca ilçe genelinde sürdürdüğümüz çalışmalarda ekiplerimiz bir yandan refüjleri ve kavşakları mevsim çiçeklerle gelin gibi ile süslerken, bir yandan da kent genelinde uzayan yabani otlar temizliyoruz. Hedefimiz tüm halkımızın huzurlu ve keyifli anlar geçirdiği yeşil alanları daha da çoğaltmaktır" diye konuştu.

"Yeşille Bütünleşen Bir Dikili Oluşturmayı Hedefliyoruz"

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun da, "İlçemizde yeni yeşil alanlar yaratma çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Deniziyle, kumsalıyla, güneşiyle, jeotermaliyle, doğal güzellikleriyle bütünleşen bir Dikili gibi yeşille bütünleşen bir Dikili oluşturmayı hedefliyoruz. Ekiplerimizde hummalı bir çalışma içerisine girerek yeşille iç içe bir kent yaratmak için çalışıyor. Ayrıca yeni yaptığımız parklarla da kentimizde önemli bir eksikliği daha gideriyoruz. Yeşil alanların artırıldığı, parkların çoğaldığı modern Dikili çalışmalarımız bundan böyle de hep devam edecektir" diye konuştu.

Ekipler Gece-Gündüz Demeden Çalışıyor

İki ziraat mühendisi, 4 ziraat teknikeri ile beraber toplam 48 personelle Çandarlı'dan Bahçeli Mahallesine kadar olan tüm yerleşim yerlerinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Dikili Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi ekipleri, geceleri sulama ve temizlik; gündüzleri ise ağaç ve çimlerin bakımlarıyla budama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Park yapımları, onarımları, çevre düzenlemeleri ve mevsimlik çiçek, ağaç dikimi başta olmak üzere gerçekleştirilen tüm çalışmalarla Sevginin kenti Dikili'nin estetik dokusuna katkıda bulunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Destek Hizmetleri Müdürlüğü Adnan Özdemir Çağlayan Dikili Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title