Haberler

Dijital Medya Okulu 3. Haftayı Geride Bıraktı

Güncelleme:

BÜSEM ve Medya Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği Dijital Medya Okulu, 1 Aralık'ta gerçekleştirilen derslerle bir haftayı daha geride bıraktı.

Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (BÜSEM) ve Medya Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği Dijital Medya Okulu, 1 Aralık'ta gerçekleştirilen derslerle bir haftayı daha geride bıraktı.

Üçüncü haftanın ilk dersini Fakülte İstanbul Ajans Kreatif Direktörü Enes Erkan verdi. "Viral Video" tekniklerini, viral ve geleneksel reklam arasındaki farkları çeşitli videolar eşliğinde açıklayan Erkan, YouTube'un gelişmesiyle birlikte artık internet kullanıcılarının da birer yayıncı olduklarının altını çizdi.

"Multimedya Haber Teknikleri" dersinin eğitmeni, milliyet.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Yardımcısı Devrim Çiçek, sunumunda haber sitelerinin amaçlarını ve internet editörlerinin önceliklerini çeşitli videolar eşliğinde anlatırken, 2013 yılına değin öngörülerini de paylaştı.

Dijital Medya Okulu'nun 8 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek dördüncü haftasında ise "Uluslararası Medyada Haber Ekonomisi" dersini Anadolu Ajansı İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Çağatay Çulcuoğlu, "Mobil Uygulamalar" dersini ise Doğuş Yayın Holding Dijital İçerik Geliştirme Danışmanı Göze Sencer verecek.

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Beşiktaş Kampüsü evsahipliğinde gerçekleştirilen ve toplam 6 hafta sürecek olan Dijital Medya Okulu'nda yapılan çalışmaların ve ders notlarının paylaşıldığı blog'a şu linkten ulaşabilirsiniz: http://dijitalmedyaokulu.wordpress.com/

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bahçeşehir Üniversitesi Enes Erkan İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title