Haberler

Dijital eğitim deneyimleri paylaşıldı

Güncelleme:

Bahçeşehir Koleji, 'Dünyada ve Türkiye'de Güncel Gelişmeler Işığında 2023'e Doğru Dijital Eğitim Çalıştayı'nda dijital eğitime dair deneyimlerini ve bilgi birikimini, eğitim camiasıyla paylaştı.

22-24 Ocak tarihleri arasında Türk Eğitim-SEN ve SODİMER iş birliğinde ve UNICEF Türkiye desteğiyle gerçekleştirilen 'Dünyada ve Türkiye'de Güncel Gelişmeler Işığında 2023'e Doğru Dijital Eğitim Çalıştayı'nda, Bahçeşehir Koleji dijital eğitime dair deneyim ve bilgi birikimini, eğitim camiasıyla paylaştı. Çalıştayda 'Dijital Eğitimde Materyal Geliştirme' oturumu, Bahçeşehir Kolejinin görüntülü görüşme platformu SeeMeet üzerinden gerçekleştirildi. Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Safran'ın katılımıyla gerçekleşen çalıştayda,  Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, kolejin genel müdür yardımcıları Dr. Özge Aslan ve Hale Güneş de konuşma yaptı. Oturumu, BK Mobil Kurucu Ortağı İsrafil Dilmeç yönetti. Çalıştaya, 40 üniversiteden 100'e yakın akademisyen katıldı.

7 BAŞLIK KONUŞULDU

Çalıştayda, 'Dijital Eğitimin Felsefesi ve Sosyolojisi, Dijital Eğitim ve Öğretim Programları, Dijital Eğitimin Yönetimi, Dijital Eğitim ve Öğretmen Yetiştirme, Dijital Eğitimde Materyal Geliştirme, Dijital Eğitimde Yapay Zeka ve Etik, Dijital Eğitim ve Öğretmen – Ebeveyn – Öğrenci Psikolojisi' başlıkları tartışıldı.

DİJİTAL EĞİTİMİN GELECEĞİNE İLİŞKİN ÖNEMLİ SONUÇLAR GETİRECEK

Yapılan çalışmaların, dijital eğitimin mevcut durumuna ve geleceğine ilişkin tespit ve önerilerin hazırlanması için önemli sonuçlar getireceğini söyleyen SODIMER Başkanı ve Çalıştay Koordinatörü Prof. Dr. Levent Eraslan, çalıştay hakkındaki değerlendirmelerinde şunları söyledi:

"SODİMER ve Tu¨rk Eğitim-Sen iş birliği ile gerçekleştirilen Dijital Eğitim Çalıştayı, dijital eğitim su¨reçleri ile ilgili tüm konuların çeşitli temalar altında incelenmesini, tartışılmasını, gerekli çözüm yollarının bulunmasını sağlayarak dijital eğitimin kalitesini ve etkililiği artırmayı amaçlıyor. Çalıştayda her biri alanında uzman kişilerce dijital eğitimin mevcut süreci ve eğitimin geleceği üzerine incelemeler ve analizler gerçekleştirildi. Ülkemizde bir ilk olma niteliği taşıyan çalıştayın, Tu¨rk eğitim sistemine çok değerli katkılar sunması beklenmektedir."


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bahçeşehir Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title