Haberler

Digiturk, Zorlu'yaa Sanata Destek Veriyor

Güncelleme:

Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi etkinliklerinin medya sponsorluğunu üstlenen Digiturk, ikinci yılında da sanatı desteklemeye devam ediyor.

Türkiye'nin ilk ve lider dijital yayıncılık platformu Digiturk, sanatı desteklemeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl sanatın çeşitli dallarına ev sahipliği yapmak üzere çok amaçlı bir merkez olarak kurulan Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi etkinliklerine sponsor olan Digiturk, 2014-2015 tarihlerini kapsayan yeni sezonda da bu işbirliğini sürdürecek.

Müzikallerden konserlere, tiyatro oyunlarından bale gösterilerine kadar pek çok sanatsal etkinlik yeni sezonda da Digiturk'ün sponsorluğunda Zorlu 'da düzenlenecek.

Hugh Jackman ve Gerard Depardieu gibi dünyaca ünlü isimler; 25 yılı aşan geçmişiyle Broadway'in en uzun soluklu ve en büyük prodüksiyonuna sahip müzikali The Phantom of the Opera (Operadaki Hayalet): büyük kalabalık sahneleri, dekorları ve epik hikayeleriyle bilinen Grand Opera'nın en sevilen eseri La Bohème; inanılmaz gösterilere sahne olan, nefes kesen fiziksel maharetler, enerji yüklü manevralarla dolu bir gösteri olan BLAM; pop müziğinin dev ismi Sezen Aksu ve farklı müzik deneyimlerini tek bir fikir altında toplayan Korhan Futacı ve Kara Orkestra; Besteci ve piyanist Fazıl Say'ın farklı sesleri mükemmel bir ahenkle dinleyiciye aktardığı gösterisi Fazıl Say Mezopotamya Senfonisi Zorlu'da gösterilecek en özel etkinliklerden bazıları.

Kurulduğu ilk günden bu yana giderek hızlanan yaşam temposu içinde sanatın büyülü atmosferinin ve ruhunun yitirilmemesi, gelecek kuşaklara aktarılması adına sanata ve sanatseverlere hizmet etmeyi misyon kabul eden Digiturk, bu amaçla Türkiye'nin en önemli festivallerinin, sinema ve sanat organizasyonlarının gelişimine katkı sunmanın yanı sıra dünyanın önde gelen uluslararası festivallerine de destek oluyor.

Digiturk dünyaca ünlü uluslararası festivallerin yanı sıra Türkiye'de de başta sinema olmak üzere çok çeşitli kültür-sanat etkinliklerini destekliyor. Bu kapsamda dünyaca ünlü gösterilerin yapıldığı Zorlu Center Performans Sanatları Merkezine destek veren Digiturk, gelecek dönemde de sanatın izinde ve sanatseverlerin yanında olmaya devam edecek. Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'nin medya sponsorluğunu sürdüren Digiturk, bu çok özel gösterileri üyelerine indirim avantajlarıyla sunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hugh Jackman Zorlu Center Digiturk Türkiye Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title