Haberler
Güncelleme:

Diego Forlan, Cristiano Ronaldo ile David Beckham'ı kıyasladı

Geçtiğimiz günlerde futbolu bırakan Diego Forlan, Cristiano Ronaldo'yu yerden yere vurdu. Forlan, "Cristiano hep aynanın yakınında olmak isterdi. Tüm günü aynaya bakarak geçirirdi. Beckham ise öyle değildir." dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (11)

Diego forlan tam bir salak:

Diego forlan tam bir salak

14
4
yanıtYanıtla
dodo:

kıskançlığın bu kadarı valla pes

10
2
yanıtYanıtla
garibanimparayok:

sen kim ronaldo kim

8
1
yanıtYanıtla
Blk:

Gündem de olma çabası sadece

3
1
yanıtYanıtla
fenerlihalit:

bakdimda beckham hic bir kere bile secilmemis dünyanin en iyi futbolcusu olarak. . . o halde kiyaslamakda yanlis bence :))) iki kere ikinci olmus vah vah :))

3
0
yanıtYanıtla
fenerlihalit:

iyimis birde aynanin karsisinda durmasaydi bütün gün nasil olurdu ronaldo :-) onu diyen yok. . . aciklamaya bak. . . beckham tamam iyi futbolcuydu ama ronaldoyla bence kiyaslanmasi yanlis. . . ronaldo kac kez dünyanin en iyi oyuncusu secildi beckham kac kere secildi ???

3
0
yanıtYanıtla
FENERSİZ ALİ:

Aynaya bakmak da suç sayılır oldu. Ne günlere kaldık.

3
0
yanıtYanıtla
Gemlik:

İyi de bunun neresi yanlış ki? Ayrıca bu açıklamaya ne gerek var? Christiano Ronaldo adam gibi adam en azından. Bu özellikte siz de yok. Forlan benim çok beğendiğim harika bir golcüydü ama şu açıklama karakterinin futbolculuğu kadar kaliteli olmadığının özetidir. Çünkü gereksiz bir açıklama. Sen futbolu ile ilgili yorum yap, özel durumları ile değil.

2
0
yanıtYanıtla
AMET01:

Beckham çok yakışıklı hala öyle . adamın aynaya bakmaya ihtiyacı yoktu bunu demek istemiş futbollarıyla FARKLIDIRLAR tabıkı

0
0
yanıtYanıtla
.............:

Sporcular sadece sporlarıyla gündeme gelip anılmalı özel hayatlarıyla yada bireysel meseleleri ile değil

0
0
yanıtYanıtla
...ronaldo:

Ronaldo ozaman 17–18 yaşındaydı daha cocuktu bunu da unutmamalı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title