Haberler

Diego'dan 3 Dilde Mesaj: Çocuklar Ölmesin, Maça Gelsin

Güncelleme:

Fenerbahçeli Diego Ribas, Amedspor maçı öncesi twitter hesabından 3 dilde "Çocuklar ölmesin maça gelsin" yazdı.

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Diego Ribas, sosyal medya hesabında Amedspor maçı öncesi "Çocuklar ölmesin maça gelsin" ifadelerini paylaştı. Amedspor aynı sözlerin yazdığı pankartla maça çıktığı için Türkiye Futbol Federasyonu tarafından cezaya çarptırılmıştı.

Yaklaşık 1.2 milyon kişinin takip ettiği hesabından Fenerbahçe'nin Sur'dan misafir ettiği 45 çocukla birlikte takım olarak çektirdikleri fotoğrafı paylaşan yıldız oyuncu, fotoğraflar birlikte İspanyolca, İngilizce ve Türkçe "Çocuklar ölmesin maça gelsin" yazdı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (61)

Amed sporlu Mobil-IOS:

Çocuklar ölmesin diyen bile terörist olarak ilan edilen bir ülkedeyiz siz bizim bu halimize sevinenler Allah sizin çocuklarınızada verir inşallah

21
138
yanıtYanıtla
Sert:

Sen çocuğunu pkk ya at sonra çocuklar ölmesin de, yok böyle birşey.

yanıt21
yanıt16
21:

Adam sırf ''Çocuklar ölmesin maça gelsin'' diye yazmış adamı iki dakikada terörist win ilan ettiniz. Bende diyorum Çocuklar ölmesin Askerimiz polisimiz ölmesin herkes maça gelsin. BİJİ DİEGO !!

17
26
yanıtYanıtla
sarı:

sanamı kaldı velet sen topunu oyna sonrada bu ülkeden defol. pislik. . .

7
25
yanıtYanıtla
ALGI OPERASYONU:

Çocuklar tabiki ölmesim maça gitsin AMA Burada bi algı operasyonu var. Sanki çocuklar ve kürt halkı hedef gibi gösterilmeye çalışılıyor. Aslında o açıklamanın ÇOCUKLAR SİLAHLANDIRILMASIN, TAŞ ATMASIN, PKK'' LILARIN ARASINA GİRİP CANLI KALKAN OLMASIN MAÇA GELSİN olması daha doğru bi slogan olurdu.

20
7
yanıtYanıtla
CAN ERZİNCAN24:

çocuklar ölmesin ama hainlik yapan büyükleriyse. . . . gebertiltmeli nitekimm gebertildiler de. . . .

10
14
yanıtYanıtla
çarşı:

SENİ SEVDİM ADAMIM

21
1
yanıtYanıtla
Sert:

Çocuklar ölmesin diyeceklerine aile eğitimi verilsin deseler çocuklar pkknın her türlü oyununa gelmez ancak pkk yandaşı aileler ne diyor çocuklar ölmesin, ben de diyorum yaw he he...

16
6
yanıtYanıtla
Kürt oğlu Kürt Mobil-ANDROID:

Diego, Kürt olsaydın bu lafından dolayı bölücü ilan edilirdin.

18
4
yanıtYanıtla
tarık:

amed pkk bayrağı açarsa bölücü olur o kadar kolay değil ülke bölmek

yanıt0
yanıt3
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title