Haberler

Didim Ticaret Odası'ndan Adü'ye Ziyaret

Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Döver ve Meclis Başkanı Ümit Soneren, Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof

Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Döver ve Meclis Başkanı Ümit Soneren, Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Atilla Yüksel'i ziyaret etti.

Ziyaret hakkında bilgi veren, Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, Didim için son derece önemli olan okulun gerek kapasitesinin, gerekse fiziki şartlarının iyileştirilmesi için neler yapılması gerektiği konusunda yararlı bir görüşme yaptıklarını anlattı.

Döver, 'Didim Ticaret Odası olarak ilçemizin her alanda örnek kurum ve kuruluşlara sahip olması, gerek turizm tanıtımı için, gerekse ilçe ekonomisi için önemlidir. İlçemizdeki bu değerli okulun fiziki şartlarının daha da iyileştirilerek yeni bölümlerin açılması, var olan bölümlerimizin de kapasitelerinin artırılmasını konusunda yapılacak çalışmalara destek olmak için Ticaret Odası olarak elimizden geleni yapacağız' dedi.

(BA-SD-BEL-ÜNS) - AYDIN

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title