Haberler

Didim Esnaf Odası ile İşkur Arasında İşbirliği Protokolü..

İş-Kur Aydın İl Müdürlüğü ile Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası arasında İşk-kur hizmetlerinde oda üyelerinin da yararlanabilmesi amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.

İş-Kur Aydın İl Müdürlüğü ile Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası arasında İşk-kur hizmetlerinde oda üyelerinin da yararlanabilmesi amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.

Oda binasında gerçekleşen protokol törenine İş-Kur Genel Müdür yardımcısı Kadri Kabak, İş-Kur Aydın İl Müdürü Rahmi Terzi, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, İş-Kur Söke İlçe Müdürü Selami Harman, Oda Başkan yardımcıları Nihat Özçevik ve Aslan Balakan ve yönetim kurulu üyeleri ile iş-kur personeli katıldı.

İmza töreni öncesinde konuşan Oda Başkanı Şerif Erul seçim çalışmaları kapsamında esnafın yararına olacak her türlü işbirliği ve adımı atacaklarını dile getirdiklerini belirterek "İşkur'un hizmetlerinden Didim esnafı da yararlansın istedik. Ticaret odasında bu çalışma yapıldı ama odamızda aktif olarak 1961 üyemiz var. Üyelerimizde kendilerine sunulacak fırsatlardan yararlansın. Bu konuda İşkur Genel Müdür yardımcımız Kadri Bey'e durumu ilettik. Duyarsız kalmadı, kendisine teşekkür ediyorum. Bu protokol sonrasında haftanın bir günü İşkurdan memur arkadaşlarımız odamıza gelerek bilgi almak isteyen üyelerimizi bilgilendirecek. İlçemize ve esnaflarımız hayırlı olsun. Destek veren İşkur Genel müdür yardımcımıza, İl Müdürümüze ve diğer kurum çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

İş-Kur Genel Müdür yardımcısı Kadri Kabak ise İşkur'un yeni bir vizyonla hizmet etmeye çalıştığını belirterek 7600 personelle ülkeye hizmet verdiğini söyledi. Kabak Oda başkanı Erul'un talebine kayıtsız kalamayacaklarını ifade ederek "Bizden destek istedi; bizde olur dedik. Bugün protokolle çalışmayı resmileştireceğiz. Önümüzdeki hafta Çarşamba'dan itibaren arkadaşlarımız haftanın bir günü odada esnaflarımıza sunduğumuz hizmetler ve destekler hakkında bilgiler verecek. Teşvikler hakkında bilgiler verecekler. 2018 yılında daha güzel hizmetler vereceğiz. Didim'de böyle bir hizmetin verilmesi de esnaflarımızı memnun edecek. Böyle bir çalışmayı öncülük ettiği içinde Oda başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından İş-Kur Genel Müdür yardımcısı Kadri Kabak ile Oda Başkanı Şerif Erul tarafından protokole imzalar atıldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aydın İŞKUR İŞKUR Didim Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title