Haberler

Didim Eğitim Sen 17. Yaş Kutlaması

Eğitim Sen Didim Temsilciliği, KESK'in kuruluşunun 17. yılını düzenlediği yemekle kutladı.

KESK'in kuruluşunun 17. yılı dolayısıyla Eğitim Sen Didim Temsilciliği bir yemek düzenledi. Yemeğe Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Akbük Belediye Başkanı M.Erçin Sandalcı, CHP Didim İlçe Başkanı Şavgu Aydın, CHP İl Genel Meclis Üyesi M.Cahit Kaya, CHP Belediye Meclis Üyesi Şehriban Karakış, Eğitim Sen Aydın Şube Başkanı Ertuğrul Teberci ve yürütme kurulu üyeleri, SES Aydın Şubesi Örgütlenme sekreteri Gülçin Göz, EMEP,BDP, ÖDP HDK ve DİSK Genel iş sendikası temsilcileri ile Eğitim sen üyeleri ve aileleri katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Eğitim Sen Didim Temsilcisi Haydar Pınarbaşı KESK tarihinin mücadele tarihi olduğunu, Aralık ayından katliam ayı olmasına rağmen KESK'in bu ayda kurulduğunu söyeleyerek "KESK direnişin tarihidir. Ezilenlerin, mücadele edenlerin yanındadır. Biz çocuklarımıza onurlu bir gelecek bırakmak için mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

Konuşmanın ardından Eğitim Sen üyesi Mustafa Düzenli tarafından söylenen parçalarla yemek müzikli eğlence ile sürdürüldü. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mümin Kamacı Aydın Didim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title