Haberler

Didim'de Turizm Haftası Etkinliği

Aydın'ın Didim ilçesinde Zeynep- Mehmet Dönmez Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek lisesinde "Gözleme Günü ve Halk Oyunları Şenliği" düzenlendi.

Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde Aydın'ın Didim ilçesinde Zeynep- Mehmet Dönmez Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek lisesinde "Gözleme Günü ve Halk Oyunları Şenliği" düzenlendi.

Turizm Haftası dolayısıyla Didim Zeynep- Mehmet Dönmez Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde düzenlenen etkinliğe, Didim Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çaylak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz, Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı Salih Bankoğlu, okulu yaptıran hayırsever Zeynep- Mehmet Dönmez çifti katıldı.

Okul Aile Birliğine gelir sağlamak amacıyla kadınlar tarafından yapılan gözlemeler satışa sunulurken, etkinliğe katılan konuklara lokma ikramında bulunuldu.

Etkinlikte Didim'deki ilköğretim öğrencileri tarafından çeşitli yörelere ait halk oyunları gösterileri sergilenirken, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına katılmak üzere Kazakistan, Kırgızistan ve Rusya'dan gelen dans grupları da halk oyunları gösterilerini sergiledi.

- AYDIN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title