Haberler

Didim'de Triatlon Heyecanı2 Gün Sürecek

Didim Kaymakamlığı, Didim Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan Triatlon yarışmaları 7 Mayıs Pazar günü yapılacak.

Didim Kaymakamlığı, Didim Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan Triatlon yarışmaları 7 Mayıs Pazar günü yapılacak. Yarışmalara halk günü haricinde 450 sporcu yarışacak.

Sezonun ikinci Triatlon yarışı olan Didim Triatlonu, 7 Mayıs 2017 Pazar günü yapılacak. Sabah saat 08: 30 da başlayacak yarışlar; Elitler kategorisi ile başlayacak. Gençler, Yıldızlar, Minikler ve Halk Triatlonu şeklinde devam edecek. Sahip olduğu eşsiz güzellikler ile Türkiye'nin Turizm incisi Didim'de yapılacak Triatlon yarışlarına; Türkiye Triatlon Federasyonu adına 17 Kurul Üyesi, 45 hakem, 45 antrenör, 450 sporcu, 10 İl Müdürlüğü görevlisi, ve destek personeli olmak üzere toplam 574 kişinin katılması planlandı. Aynı gün dereceye giren sporcular için madalya töreni gerçekleştirilecek.

Türkiye Triatlon Federasyon Başkanı İsa Tamer Çelik yarışmayla ilgili değerlendirmesinde "Ben öncelikle bu yarışta desteklerini esirgemeyen Sayın Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve Didim Belediyesi ekibine çok teşekkür ediyorum. 7 Mayıs Pazar günü elbirliği ile başarılı ve seyir zevki yüksek yarışmalar düzenlenecektir. Ülkemizin turizm merkezlerinden Didim'in ev sahibi olması bizleri ayrıca heyecanlandırıyor. Başta Didim halkı olmak üzere tüm sporseverleri yarışlara davet ediyorum. Yazılı, görsel ve sosyal medya mensuplarının yarışmalarımızı takip etmesinden büyük memnuniyet duyacağız." dedi.

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ise "Şehrimizin altyapı hizmetlerine verdiğimiz, kalkınmaya verdiğimiz önem kadar, Didim halkına ve şehrimizde bulunan insanlarımın kültür ve spor aktiviteleri ile yaşam memnuniyetlerini arttırma hedefindeyiz. Didim halkının ve misafirlerimizin sürdürülebilir memnuniyetlerini hedefliyoruz. Bu bağlamda 7 Mayıs günü yapılacak Didim Triatlonu yarışlarını önemsiyoruz ve ilgi ile takip edilebilmesi için Belediye olarak desteğimizi eksik etmiyoruz. Yaşam memnuniyetimize katkı yapacağını inandığım yolu Didim'den geçen herkesi bu yarışlara davet ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Deniz Atabay Türkiye Didim Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title