Haberler

Didim'de belediye personeli Başkan Atabay'a sahip çıktı

Güncelleme:

Geçtiğimiz günler bazı sosyal medya platformlarında Didim Belediyesi ve Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay'ı hedef alan iddialara Didim Belediyesi personelinden sert tepki geldi.

Geçtiğimiz günler bazı sosyal medya platformlarında Didim Belediyesi ve Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay'ı hedef alan iddialara Didim Belediyesi personelinden sert tepki geldi.

Didim Belediye personeli, Belediye Meclis üyeleri ve Başkan Yardımcıları tam kadro Başkan Atabay'a destek için belediye bahçesinde toplanarak ellerinde, 'Başkanımıza dokunma, Didim Deniz ile Güzel, Çetelerin yalanları yıldıramaz Atabay'ı, Bu Didim Hepimizin, Ranta Karşı Çıkacağız, ve Başkanımızın arkasındayız' yazılı dövizlerle basın açıklaması gerçekleştirdi.

Bir belediye personeli tarafından yapılan basın açıklamasında;

"Değerli yol arkadaşlarım; Sevgili belediye emekçilerimiz, son zamanlarda sosyal medyada kendini gazeteci olarak adlandıran kalemi ve kendisini para karşılığında satan bazı kendini bilmez kişi ve kişiler tarafından başkanımıza ve yönetimimize atılan iftiraların hepsinin yalan olduğunu tüm Didim biliyor. Şunu bilin ki; bizlerde kentimizin, çevremizin ve kıyılarımızın kimseye peşkeş çekilmesine müsaade etmeyeceğiz. Kirli kalemlerinizi artık belediyemizin üzerinden çekin bırakın halka hizmet yapalım. Hiçbir iftira ve yalanlarınız bizleri yıldıramaz. Biz bu iftiralardan artık bıktık. Biz belediye personeli olarak Başkanımızın her zaman yanındayız ve de yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verildi.

Basın açıklamasının ardından belediye bahçesinde toplanan personeli, 'Didim'e fayda Atabay'da' sloganları atarak Belediye Başkanı A.Deniz Atabay'a destek verdiler. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Didim Belediyesi Sosyal Medya Didim Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

Komprador Sosyalist:

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz..Epeydir Didim bu dedikoduya çalkalanıyor..Neden Mümin zamanında yoktu da şimdi var..Göstermelik zorlama protestolarda olayın üstü kapatılamaz..Adalet ne güne duruyor..

2
1
yanıtYanıtla
Mesut:

Belediye çalışanı işini yapsın.Belediye kimsenin babasının malı degildir.Bugun hasan gelir yarın ahmed. İddialar dogruysa bu personel sürgün edilmeli.

2
0
yanıtYanıtla
orhan:

ranta karsı cıkacagız demişler hadi ordan didim 15 sene öesi didim mi yıkılmayan yer kalmamıs

2
0
yanıtYanıtla
Ezgi:

Didim’de yaşıyorum kesinlikle yalan haber belediye başkanımızın yanındayız iftira

0
2
yanıtYanıtla
NADİR:

Belediye çalışanı işini yapsın. Belediye kimsenin babasının malı degildir. Bugun hasan gelir yarın ahmed. İddialar dogruysa bu personel sürgün edilmeli.

1
0
yanıtYanıtla
Ali:

Belediye çalışanlarını oraya belediye başkanı getirmiştir kimse yalan konuşmasın tehtit len glmişlerdir

1
0
yanıtYanıtla
Ersin Günay:

Benim anlamadığım olay,madrmki bu kadar,ahkaksızlık yapılmış,didim halkına zulüm yapılıyor,bende şunu soruyorum neden başkana ve ekibine el çektirilmiyor,iç işleti ve adalet bakanlığı bildiğim kadsrıyla.Akp,li değilmi.Birileri yalan söylüyor ama kim.Gerçek neyse ortaya çıkarmak bence öncelikle Chp,nin ciddi bir şekilde bu olayı araştırması ve halkı aydınlatması.Suçluda cezasını çekmeli..

0
0
yanıtYanıtla
Halil ibrahim Aydın:

Içişleri Bakanlığını göreve davet ediyorum,derhal müfettişlerde inceleme başlatılmalıdır.En ufak bir emare görülürse soruşturmanın selameti açısından Belediye Başkanı görevden alınmalıdır.

0
0
yanıtYanıtla
Osman:

Her şey doğru bu ne ki .bu belediye çalışanına ne oluyo yoksa onlardaki bu tezgahtan geçtiler arkasındayız diyorlar bide önüne geçin gorelim

0
0
yanıtYanıtla
BAYRAM TOKGÖZ:

DOĞRU VEYA YANLIŞ. BELGELER BİLGİLER SONUCU MAHKEMELER KARAR VERİR. İFTİRA AF EDİLEMEZ.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title