Haberler

Didim Belediye Başkanı Atabay Projelerini ve Ekibini Tanıttı

Didim Belediye Başkanı ve Millet İttifakı'nın CHP'li Belediye Başkan Adayı Ahmet Deniz Atabay, projeleri ve çalışma ekibini tanıttı.

Didim Belediye Başkanı ve Millet İttifakı'nın CHP'li Belediye Başkan Adayı Ahmet Deniz Atabay, projeleri ve çalışma ekibini tanıttı.

Eşi Tuna Atabay ile alandaki binlerce kişiyi selamlayan Başkan Atabay "Yeni görev alan arkadaşlarımızı tanıtacağım. Bizim mücadelemiz devam ediyor. Kavga yok; biz belirli süre içinde mücadele ediyoruz. Bu demokrasi mücadelesidir. Yüce önder Atatürk'ün bu topraklardan silinmemesi noktasındaki mücadeledir. Halka projelerimiz anlatacağız. Görev yapmak için kendimizi anlatacağız. Öyle kaçmak gitmek, partiyi terk etmeden başka yerlere yelken açmadan, kaçmadan dimdik duracağız. Görevimizi yaparız, halk bize git dediğinde selamımızı çakar, CHP saflarında mücadelemizi devam ederiz. Bu böyle biline. Huzurlu kent Didim ; Didim'e ilaç aranıyormuş? İlaç! yav Didim hasta değil ki! Didim'deki insanlar sağlıklı, yüzler pırıl pırıl gözler çakmak çakmak Herkesin gözleri mavi, saçları sarı, ne ilacı bu yav. İlaç lazımmış bize; ilaç lazım değil sağlıklı kente yaşıyoruz ve bunun içinde hep birlikte çalışıyoruz" dedi.

Başkan Atabay, Didim'e sahip çıkmaya devam edeceklerini kaydederek "Belediyeciliği halk için yapacaksınız. Birileri çıkıp diyor ki "zillet ittifakına oy verenler bu memlekette halk düşmanıdır. Bu yurt geneli için değil Didim için söylüyorlar. Sakın yanlış anlaşılmasın bunu Didim için söylüyorlar. Kendinden olmayanlara hakaret ediyorlar, oy vermeyenlere terörist diyorlar, şu durumda siz teröristsiniz ama bende baş teröristim burada; bunların belediyeciliğini biliyoruz. Ensar Vakfını İstanbul'da hazine arazilerini bağışlıyorlar. Şimdi de Didim'e göz diktiler, Özelleştirme ve TOKİ marifetiyle veriyor. Biz yeşil bir kent istiyoruz, insanların rahat yaşabileceği kent istiyoruz onlar hayır biz beton istiyoruz diyorlar. Biz betonla mücadele ediyoruz, olursa yine mücadele ederiz. Bu kentte yaşamasını bilen örgütlü insanlar varken, biz bu mücadeleyi birlikte yaparız ve ilçemizi savunuruz" dedi.

Atabay, daha sonra sinevizyon eşliğinde yeni projelerini tanıttı; Yeni projeler arasında Aydın Büyükşehir belediyesi ile yapılacak olan Otogar, Amfi tiyatro, akıllı belediye binası ve Kültür merkezinin yanı sıra "Etüd merkezleri, Balıkçılar çarşısı, kadınlara istihdam projeleri, Çilek ve Zeytin festivalleri, Engelsiz kent Didim, İlk adım (Kovela) parkı, Yörük kültür evi, Sağlıklı ve spor temalı parklar, sivil toplum ve kentsel etkileşim merkezi, Organik ve üretici pazarı, patiköy, Akbük Ali rıza efendi parkı, Akbük merkez iskelesi ve plaj düzenlemesi, Didim Gençlik merkezi, Aytepem sahil düzenlemesi, Muhtar evleri, Sağlıklaştırma projeleri (Cumhuriyet caddesi- Sanat sokağı ve kurtuluş caddesi) Hobi evleri ile Didim amatör spor kulüpler birliği projelerini anlattı.

Proje toplantısının ardından Millet ittifakının 25 belediye meclis üyesi adayları alandakilere tanıtıldı; ardından Grup eflatun söylediği parçalarla alandakileri coşturdu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Didim Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title