Haberler

Didim Barış Şenlikleri

Aydın'ın Turistik İlçesi Didim'de, Bu Yıl 12'incisi Düzenlenen Didim Uluslararası Barış Şenlikleri Kapsamında Sahne Alan Sertab Erener Hayranlarını Coşturdu.

Aydın’ın turistik ilçesi Didim’de, bu yıl 12’incisi düzenlenen Didim Uluslararası Barış Şenlikleri kapsamında sahne alan Sertab Erener hayranlarını coşturdu.

Altınkum Plajı’nda gerçekleştirilen konsere Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ve 5 bini aşkın Didim’de yaşayan yerli ve yabancı vatandaşlar ve turistler katıldı. Ünlü şarkıcı "Kendime yeni bir ben lazım", "Kumsalda" ve Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'ye birinciliği getiren "Every way that I can" şarkısı ile Didimli hayranlarına unutamayacak bir gece yaşattı. Meydanı dolduranlar Sertab Erener'in şarkılarıyla kendilerinden geçti. Konser sonrası Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı tarafından ünlü sanatçıya plaket takdim edildi. Didim Belediyesi tarafından 31 Ağustos ile 3 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen Barış Şenlikleri kapsamında Onur Akın ve Kıraç da konser verecek.

(EV-DAK-Mİ-

(EV-DAK-Mİ-)

02.09.2007 13:56 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title