Haberler

Didim Atatürk İlköğretim Okulu'nda 23 Nisan Etkinliği

Didim Atatürk İlköğretim Okulu'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği düzenlendi.

Didim Atatürk İlköğretim Okulu'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği düzenlendi.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe, Didim Kaymakamı Ali Katırcı, Belediye Başkanı Mümin Kamacı, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çaylak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz, sivil toplum örgütü temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Kaymakam Katırcı, etkinlikte yaptığı konuşmada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında Didim, Akbük ve Akyeniköy'deki okullarda etkinlikler yapıldığını belirterek, "Bugün başlattığımız etkinlikler 24 Nisan Pazar gününe kadar devam edecek. Bu sene 3 farklı ülkeden Rusya'dan, Kazakistan'dan ve Kırgızistan'dan konuklarımız var" diye konuştu.

Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Adem Koçer ise etkinlikte kaynaşma ortamının oluştuğunu ifade ederek, "Öğrencilerimiz gösterileri ile yeteneklerini sergileyerek, kendilerini geliştirmiş oluyorlar" dedi.

Konuşmaların sonunda Kazakistan'ın Zaysan şehrinden gelen Jalında, Kırgızistan'ın Bişkek şehrinden gelen Şattık ve Rusya'nın Sibirya adalarından gelen Gornaya Şoriya grupları ile Didim Atatürk İlköğretim Okulu'nun halk oyunları ekibi gösterilerini sergiledi.

- AYDIN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title