Haberler

Didier Drogba'lı Fildişi Sahilleri Çeyrek Finalde

Afrika Uluslar Kupası D Grubu son maçında Fildişi Sahilleri, Cezayir ile 2-2 berabere kalarak puanını 7'ye çıkardı ve çeyrek finale lider olarak yükseldi.

Afrika Uluslar Kupası D Grubu son maçında Fildişi Sahilleri, Cezayir ile 2-2 berabere kalarak puanını 7'ye çıkardı ve çeyrek finale lider olarak yükseldi. Fildişi Sahilleri'nin ilk golünü Galatasaraylı Didier Drogba attı.

Güney Afrika Cumhuriyeti'nde düzenlen kupada D Grubu'nda Fildişi Sahilleri-Cezayir ve Togo-Tunus maçları oynandı. 6 puanlı lider Fildişi karşısında prestij için çıkan puansız Cezayir, 64'te Sofiane Feghouli'nin penaltı golüyle öne geçti. 70. dakikada El Arbi Hillel Soudani farkı ikiye çıkardı. Fildişi Sahilleri, 77. dakikada Galatasaraylı Didier Drogba ile farkı bire indirdi. 80. dakikada ise Wilfried Bony'nin golü Fildişi Sahilleri'ne beraberliği getirdi. 2-2'lik beraberliğin ardından puanını 7'ye yükselten Fildişi Sahilleri, lider olarak çeyrek finale yükseldi. Cezayir ise 1 puanda kalarak turnuvaya veda etti.

Grubun diğer maçında ise Togo ile Tunus Serge Gakpe ve Khaled Mouelhi'nin karşılıklı golleriyle 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla iki takım da 4 puana ulaştı ancak Togo averaj ile ikinci sırayı alarak çeyrek finale yükselen takım oldu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fildişi Sahilleri Cezayir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title