Haberler

Didem Soydan'dan Siyah Bikinili Cesur Paylaşım!

Güncelleme:

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Didem Soydan, siyah bikinisiyle cesur paylaşımlarına devam etti.

Sosyal paylaşım sitesi olan Instagram üzerinden paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Didem Soydan, cesur paylaşımlarına devam ediyor.Soydan siyah bikinili paylaşımıyla yine takçilerini kendine hayran bıraktı.

PAYLAŞIMI YORUMA KAPATTI

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımları, takipçilerinin yorumuna açmayan Didem Soydan, bu geleneği sürdürerek paylaşımını yoruma kapattı.

Didem Soydan'dan Siyah Bikinili Cesur Paylaşım!

DİDEM SOYDAN KİMDİR?

Didem Soydan, 1 Nisan 1984 tarihinde İstanbul'da doğdu. Anne tarafı Bulgaristan ve Yunanistan, baba tarafı ise Arnavutlu göçmeni. Çocukluğundan itibaren sık sık Arnavutluk'u ziyaret eden Didem Soydan, ünlü bir model. Özellikle şarkıcı Can Bonomo ile yaşadığı aşktan ötürü tüm Türkiye'nin daha yakından tanıdığı bir isme dönüşen Didem Soydan, Koç burcu.

Didem Soydan'dan Siyah Bikinili Cesur Paylaşım!

Didem Soydan, ilk fotomodellik ve modellik tecrübesini 20'li yaşlarının başında yaşadı. Üniversitede okurken harçlığını çıkartmak için bir mağazada çalışan Didem Soydan, bu mağazada modacı Ümit Ünal'la karşılaştı. Ünal'ın defile teklifini kabul eden Didem Soydan, ilk podyum deneyimini 19 yaşında yaşadı. Didem Soydan daha sonra aralarında Hakan Yıldırım ve Özlem Süer gibi çok sayıda ismin olduğu pek çok modacının defilesine çıktı. Soydan'ın modacı Umut Eker'le açtıkları bir mağaza da var.

Didem Soydan'dan Siyah Bikinili Cesur Paylaşım!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Didem Soydan Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (27)

ATIN İNTİKAMI:

NE KADAR AHLAKSIZ VARSA SAYENİZDE GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR. ALLAH ISLAH ETSİN SİZİ

15
3
yanıtYanıtla
can:

iyi hoş yazmışında isminle yazdıgın hiç uyuşmuyo at kardeş

yanıt1
yanıt0
AT:

ADAM HAKLI BEYLER . . . DAĞILIN

yanıt0
yanıt0
HDP,li:

ölsede hevla yesek.

5
10
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

ŞU AHİRETTE GÖRÜRSÜNÜZ DİYEN MALLARA ÇOK GICIK OLUYORUM SANKİ GEÇEN HAFTA AHİRETEN TATİLDEN GELMİŞ GİBİ ANLATIP KONUŞUYORLAR YA LAN SİZ AÇMAYIN SİZ AHLAKLI EDELİM OLUN SİZ SAĞA SOLA SALDIRMAYIN SİZ KURSLARA ÇOCUKLARA İSTİSMAR DA BULUNMAYAN GÖRDÜĞÜNÜZ HERSEYDEN TAHRİK OLMAYIN LAN SİZİN INANCINIZ AKLINIZ ZEKANIZ HERSEYINIZ SADECE CİNSELİK ÜZERİNE KURULU .SAPİKLARSİNİZ.

5
6
yanıtYanıtla
MARDİNLİ:

GÜNAYDIN DİDEM HANIM HARİKASINIZ

2
6
yanıtYanıtla
Didem hanım:

günaydın kırmanci sen nasılsın

yanıt4
yanıt0
MARDİNLİ:

SELAM DİDEM HANIM BENDE İYİYİM TEŞEKKÜRLER

yanıt0
yanıt0
Hayati toz pembe gorenler:

Edepsizligin adi ceSur pozlar olmus artik

6
1
yanıtYanıtla
camcı:

bide güzel olsa

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title