Haberler

Dicle Elektrik'ten Karaköprü'ye 1 milyon liralık aydınlatma yatırımı

Dicle Elektrik Şanlıurfa'nın merkez Karaköprü ilçesinde bir milyon liralık aydınlatma yatırımı gerçekleştirdi.

Dicle Elektrik Şanlıurfa'nın merkez Karaköprü ilçesinde bir milyon liralık aydınlatma yatırımı gerçekleştirdi.

Dağıtım bölgesinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) hizmet kalitesi yönetmeliklerine uygun yatırımlarını sürdüren Dicle Elektrik, yerleşim birimlerindeki aydınlatma yatırımlarını da ihmal etmiyor. Bu çerçevede Karaköprü'de aydınlatma şebekesi tesis eden enerji şirketi, 1140 ve 1184'üncü sokaklar arasındaki bölgeye 80 galvanizli direk dikti. Dikilen bu direklere 100 adet armatür montajını gerçekleştiren Dicle Elektrik ekipleri, söz konusu direkler arasına da 2 kilometre uzunluğunda iletim hattı çekti. Karaköprü'deki aydınlatma şebekesinin tesisi için 1 milyon liralık yatırım gerçekleştiren Dicle Elektrik tarafından yapılan çalışma ilçe ilçedeki cadde ve sokaklar ışıl ışıl bir görünüme kavuştu. Aydınlatma yatırımından dolayı enerji şirketine teşekkür eden Karaköprülü vatandaşlar, aydınlatma şebekesi sayesinde geceleri bir yerden başka bir yere artık çok daha güvenle gidebildiklerini belirtiler.

Batman'da aydınlatma denetimi

Dicle Elektrik, Batman'da TEDAŞ (Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş.) tarafından gerçekleştirilecek aydınlatma denetimi ile olarak da bilgilendirmede bulundu. Dicle Elektrik Dağıtım Batman İl Müdürü Yusuf Açar, "Yönetmelikler gereği belli periyodlar ile aydınlatma tesisleri ve ölçü devreleri TEDAŞ tarafından denetlenmektedir. 6446 sayılı Elektrik Piyasası Kanunu kapsamında 19 Ağustos tarihinde başlayan denetim 24 Ağustos tarihinde son bulacaktır. Bu süre içerisinde Batman merkez, ilçe, belde ve köylerde aydınlatma şebekesinde yapılacak test ve kontroller nedeniyle gündüz de lambalar açık olabilecektir" ifadelerini kulandı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Şanlıurfa Karaköprü Batman Dicle Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title