Haberler

Dicle Elektrik'ten Kan Bağışı Kampanyasına Destek

Kızılay tarafından ‘anne, baba, abi, oğul, yardımsever olmak kanımızda var’ sloganıyla başlattığı kan bağışı kampanyasına Dicle Elektrik Dağıtım Şanlıurfa İl Müdürlüğü personeli, 50 ünite kan vererek destek oldu.

Kızılay tarafından 'anne, baba, abi, oğul, yardımsever olmak kanımızda var' sloganıyla başlattığı kan bağışı kampanyasına Dicle Elektrik Dağıtım Şanlıurfa İl Müdürlüğü personeli, 50 ünite kan vererek destek oldu.

Kızılay görevlileri tarafından Dicle Elektrik İl Müdürlüğü abone servisinde kurulan stantta şirket yöneticileri, çalışanları ve vatandaşlar kan bağışında bulundu. Gün boyu devam eden kampanyada 50 ünite kan toplandı. Asli görevlerinin yanında Dicle Elektrik olarak sosyal sorumluluklarının da farkında olduklarını bildiren İl Müdürü Osman Hondu, yaptıkları kan bağışı ile ihtiyaç sahiplerine yardımcı olabilmenin mutluluğu ve huzurunu yaşadıklarını ifade ederek, "Kan verip bir hayat kurtarmanın manevi değeri hiçbir şeyle ölçülemez. Bu konuda farkındalık oluşturmak için Kızılay ile işbirliği yaparak, kan bağışı kampanyamızı gerçekleştirdik" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Şanlıurfa Kızılay Dicle Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title