Haberler

Dicle Elektrik Çalışanları İftarda Buluştu

Dicle Elektrik çalışanları ve yöneticileri Batman’da düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

Dicle Elektrik çalışanları ve yöneticileri Batman'da düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi. Dicle Elektrik Dağıtım, Dicle Elektrik Perakende ve Dicle Elektrik Yatırım şirketlerinin çalışanlarının yanı sıra yöneticileri de iftar yemeğine katıldı.

Açık havada verilen iftar yemeğine katılmak üzere Diyarbakır'dan Batman'a gelen Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel, yemeğe ev sahipliği yapan Batman İl Müdürü Faruk İşlek ile birlikte, masaları dolaşarak, çalışanlara 'hoş geldiniz' dedi. Çalışanlarla tek tek el sıkışan Genel Müdür Karagüzel ile Batman İl Müdürlüğü çalışanları arasında zaman zaman tatlı sohbetler gerçekleşti. Karagüzel, iftar yemeğine katılımlardan ötürü çalışanlara teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

ÖZVERİLİ ÇALIŞMA BEKLENTİLERİ BOŞA ÇIKARDI

İftar yemeğinde konuşan Dicle Elektrik Kurumsal İlişkiler Başkanı Neşet Demirbağ, şirketin, çalışanları ile büyük bir aile olduğuna dikkat çekti. Demirbağ, tüm çalışanları dahil olduğu bu tür organizasyonların, şirketteki birlik ve beraberliği daha da güçlendirdiğini söyledi. Özelleştirmenin gerçekleştirildiği 3 yıl önce şirketi devraldıklarında bazılarının, Dicle Elektrik'in 6 ay dolmadan bölgeden çıkmak zorunda kalacağına yönelik senaryolar çizdiğine de dikkat çeken Dicle Elektrik Kurumsal İlişkiler Başkanı Neşet Demirbağ, çalışanların özverisi ve oluşan aile ortamı sayesinde bu beklentilerin boşa çıkarıldığını ifade etti.

Dicle Elekrik'in birlik ve beraberlik ekseninde çalışmalarına devam ettiğine vurgu yapan Demirbağ, bundan ötürü tüm çalışanları kutlayarak, hayırlı ramazanlar diledi.

KAÇAK KULLANIM VE İSRAF İLE MÜCADELE EDİLECEK

Dağıtım bölgelerinde kayıt dışı kullanım nedeniyle elektrik israfının çok yüksek olduğuna da dikkat çeken Neşet Demirbağ, gelecekte enerji sorunu yaşanmaması için kayıt dışı ve israfın son bulması gerektiğinin altını çizdi. Demirbağ, bu sebeple de sorumluluklarında bulunan il ve ilçelerde kaçak elektrik kullanımı ile birlikte israf ile de bıkmadan mücadele edeceklerini, bu konuda asla tavizkar davranmayacaklarını sözlerine ekledi.

İftar sonrası Dicle Elektrik Dağıtım, Dicle Elektrik Perakende ve Dicle Elektrik Yatırım şirketlerinin yöneticileri ile çalışanları, bol bol sohbet etme imkanı buldular. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dicle Elektrik Dağıtım Murat Karagüzel Diyarbakır Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title