Haberler

Dicle EDAŞ, Yaz Bakımında

Güncelleme:

Dicle EDAŞ, Şanlıurfa genelinde bakım, onarım çalışmalarını sürdürürken yeni tesis çalışmalarına da hız verdiğini açıkladı.

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş (Dicle EDAŞ) Şanlıurfa'da enerji nakil hatlarında enerjinin sorunsuz olarak dağıtımı ve olası arızalar sonucu meydana gelebilecek kesintileri en asgari düzeye çekmek için son dönemlerde bakım çalışmalarına ağırlık verdi.

Konu ile ilgili kurumdan yapılan açıklamada iş ve çevre güvenliği açısından taleplerin dikkate alındığı, öncelik sırasına göre bölgelerin bakım ve onarım programı kapsamına alındığı belirtildi.

Şanlıurfa ili ve ilçelerinde 2015 yılında 53 milyon TL tutarında yatırım planlayan Dicle EDAŞ, çalışmalarını sürdürüyor. Dicle EDAŞ İşletme Bakım ve Proje Tesis Müdürlüklerin yapacağı çalışmalar nedeniyle Harran Kapı Caddesi, Fuzuli sokak, Kalkan Camisi civarı Mağaralar röle trafosu ve Tepe mahallesinde tehlikeli hatların onarım çalışmaları devam ediyor. Kurtuluş Mahallesi'nde Kazancı Bedih ve Mumcular sokağında yeni tesis yapım çalışmaları ile Şanlıurfa -1 trafo merkezinden fider-1 Evren sanayi-1 ve fider2 Evren sanayi 2 havai hatlarının yer altına alınması çalışmaları ise devam ediyor.

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi'nin (TEİAŞ), 17 Mayıs Pazar günü Hilvan Trafo Merkezinde yürüteceği çalışmalar için 8 saatlik elektrik kesintisi yapacak. Bu durumdan yararlanacak olan Dicle EDAŞ Şanlıurfa İl Müdürlüğü, Hilvan'da Cuma günü yapılması planlanan trafo üstü OSOS pano montaj çalışmalarının tarihini değiştirdi ve kesintisinin yaşanacağı Pazar günü yapma kararı aldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Dicle Elektrik Dağıtım Şanlıurfa Hilvan Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title