Haberler

Diatta Demir Gibi

Paris'te Sağlık Kontrollerinden Geçen Senegalli Oyuncuda Herhangi Bir Sakatlığa Rastlanmazken, Diatta'nın Yarın İstanbul'da Olacağı Öğrenildi.

Paris’te sağlık kontrollerinden geçen Senegalli oyuncuda herhangi bir sakatlığa rastlanmazken, Diatta’nın yarın İstanbul’da olacağı öğrenildi.

BEŞİKTAŞ’ta, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın isteği üzerine anlaşma yapılan Senegalli defans oyuncusu Lamine Diatta, dün Fransa’nın başkenti Paris’te sağlık kontrolünden geçirildi. Beşiktaş Kulübü Doktoru Şenol Akman’ın da bizzat nezaret ettiği kontroller sonucu Diatta’da, menisküs, çapraz bağlarda problem gibi, bir futbolcunun oynamasına engel olacak sakatlıklara rastlanmadığı belirlendi.

3 saat süren sağlık kontrollerinde demir gibi çıkan Diatta ile ilgili Akman’dan da olumlu rapor alan Ertuğrul Sağlam, savunmanın sağında ve stoper mevkinde görev yapan Senegallinin takıma kazandırılmasından dolayı başkan Yıldırım Demirören ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Yarın İstanbul’a gelecek ve 3 yıllık resmi sözleşmeye imza atacak olan Diatta’nın Fenerbahçe ile Almanya’da oynanacak Süper Kupa maçında oynayacağı ifade edildi.

Kulüp genel sekreteri Kenan Öner ve asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, Senegal Milli Takımı’nın kaptanı Diatta’nın olumlu transfer olduğunu dile getirdi. Siyah beyazlı takımın menajeri Ali Gültiken ise kulüp doktorunun raporunda Diatta’nın üst düzey bir performansa sahip olduğu görüşlerinin yer aldığını kaydederek "Fransa Ligi’nin en iyi defans oyuncusu Diatta’yı kadromuza kattık. Taraftarlarımız gurur duyacak" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title