Haberler

Düşes Catherine, Diana'nın İzinde

Güncelleme:

Düşes Catherine, Prens William ile flört etmeye başladığı günden beri giyim konusunda kendisine Diana'yı örnek alıyor.

Puantiyeli elbise

Hafta başında ilk çocuğunu dünyaya getiren Cambridge Düşesi Catherine, bebeğiyle birlikte çekilecek ilk fotoğrafı için Prenses Diana'nın yolundan gitti. Diana'nın puantiyeli elbisesini andıran Jenny Packham bir elbise giyen Catherine, moda eleştirmenlerinden tam not almayı başardı.

Beyaz başörtüsü

Catherine'in eşiyle birlikte çıktığı ilk yurt dışı seyahatleri, kendisi için büyük önem taşıyordu. Düşes; Malezya'daki cami ziyaretinde, Prenses Diana gibi kırık beyaz bir elbise giydi. Natasha Rufus Isaacs tasarımı elbisesini beyaz bir başörtüsüyle kombinleyen Catherine, çok şıktı.

Nişanda mavi tercih etti

Prens William ile yaklaşık yedi yıl flört ettikten sonra 2010 yılında beklediği evlilik teklifini alan Catherine; basına nişanlandıklarını açıklarken, Diana gibi mavi renkli bir elbise giymeyi tercih etti. Catherine ilk medya sınavında, Issa London markasına ait saks mavisi elbisesi ve zarafetiyle beğeni topladı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Prens William Diana Spencer Cambridge Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title