Haberler
Güncelleme:

Diagne'ye maaş müjdesi! Kazancını ikiye katlayacak

Galatasaray'dan 2 milyon 350 bin Euro kazanan Mbaye Diagne, Suudi Arabistan ekibi Al Shabab'a transfer olursa yıllık 4,5 milyon Euro'yu cebine koyacak. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

Gs ..:

Prestij için yönetimi kurtarmak adına yapılan transfer elimizde pis patladı yazık! bu Fatih Terim işi değil hala Vedat Muriç falan diyorsunuz Galatasaray''a gelecek forvet ayağına aldığı topu yazacak kardeşim paran yoksa altyapıdan çıkart forvet için para verme . Şampiyonluklar için de Cenk ERGÜN e dua edin hakkını yediniz adamın baş tacı yaptığınız adamları o getirdi . Gerisi de sizin getirdikleriniz.

6
1
yanıtYanıtla
VA:

Kesinlikle haklısınız, aynen katılıyorum. Maalesef bu yönetim kadar beceriksiz ama bir o kadar da şanslı yönetim gelmedi.

yanıt0
yanıt0
aho:

Diagne aidiyeti olan bir topçu değil, Türkiye liginin büyük takımlarının seyircileri bu tip oyuncuları hiç sevmezler. Diagne''nin tepkilerinden belli olacağı üzere transferi söz konusu, yüksek maaşla gitmeye ikna olur, Galatasaray''ın da bu transferden en az zararla ayrılması iki taraf için en iyisi olur.

2
1
yanıtYanıtla
Emekli Gazeteci:

BIRAKIN Gitsin. ZORLA AVA Giden i. . ten HAYIR GELMEZ. .

1
1
yanıtYanıtla
gıtsınde:

dunyaları kazansın :D

2
0
yanıtYanıtla
Cimbomlu:

Gönderin gitsin

1
0
yanıtYanıtla
ss:

git kanka senle olmaz bu iş git yat orda kazma gibi takıl senin ayapına gelen top heyecanlandırmıyor kendi başına iş yapabilen forvet lazım bize

0
0
yanıtYanıtla
Tim0135:

Bu çinle suudlar olmasa dünya bizle tşşk geçer, iyi ki varlar...

0
0
yanıtYanıtla
ULTRAKEDİ:

Suriyedir Salatasaray. Bu da Çengelköy olanı.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title