Haberler

Dıadermıne Essentıals Size Yeter

Güncelleme:

HER YAŞTA KUSURSUZCA TEMİZLENMİŞ BİR CİLT İÇİN

Cildinizin kusursuz bir görünüme sahip olması için derinlemesine temizlemek, atılması gereken ilk adımı oluşturur. Diadermine bu sene yenilediği Essential Serisi ile tüm cilt tipleri ve yaş grupları için kusursuz temizlik sağlıyor.

Cildi Temizlerken Nem Dengesini Korur

Diadermine Arındırıcı Temizleme Serisi'nin ilk ürünü Diadermine Dengeleyici Yüz Yıkama Jeli, beyaz çay ve ginseng özü içerir. Formülündeki bitki özleri ile cildi kir ve makyaj kalıntılarından arındıran Diadermine Dengeleyici Yüz Yıkama Jeli, sabun içermez ve cildi nazikçe temizlerken aynı zamanda nem dengesinin korunmasına yardımcı olur.

Düzenli kullanıldığında sivilce ve siyah nokta oluşumunun azalmasına yardımcı olan yıkama jeli normal/karma ve yağlı ciltler için geliştirilmiş ve dermatolojik olarak test edilmiştir.

Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 150ml - 12.90 TL.

Normal/Karma ve Yağlı Ciltler için Arındırıcı Formül

Şeftali özü ve salisilik asit içeren Diadermine Arındırıcı Temizleme Kremi, normal ve yağlı ciltler için geliştirilmiş formülü ile cildi derinlemesine temizler ve yeniler. Makyaj kalıntılarını ve genişlemiş gözenekleri nazikçe temizlerken cildin nem dengesini korur.

Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 150ml - 12.90TL

Cildi Ölü Deriden Arındırır – Cilt Arındırıcı Peeling

Beyaz çay ve ginseng özlü Diadermine Arındırıcı Peeling'in formülünde, yüzdeki ölü cilt tabakasını hassas bir şekilde temizleyen deniz kumu tanecikleri bulunur. Diadermine Arındırıcı Peeling, genişlemiş gözenekleri derinlemesine temizler, düzenli kullanım sonucunda ciltteki sivilce ve siyah nokta oluşumu gözle görülür bir şekilde azaltır.

Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 100ml - 12.90 TL.

Cildinizi Temizlerken Nemlendirir

Provitamin 5 içeren Diadermine Nemlendirici Temizleme Sütü, cildi nazikçe temizler. Dermo-Lipit Aktivatör içeren formülü cildi nemlendirir ve besler. Aynı zamanda cildi rahatlatır ve yatıştırır. Kuru ve hassas ciltlere uygun olarak yüz ve göz bölgesinin temizlenmesi amacıyla geliştirilmiştir.

Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 200ml – 16.50 TL.

Cildinizi Yatıştırır

Diadermine Essentials Yatıştırıcı Tonik Dermo-Lipid Aktivatör içeren formülü ile cildi nazikçe temizler, nemlendirir ve aynı zamanda yatıştırır. Bu nedenle formülü özellikle kuru ve hassas cilt tipleri için uygundur. Yatıştırıcı tonik sayesinde cildiniz mükemmel bir şekilde arınır ve tazelenir; cilt temizliğiniz mükemmel şekilde tamamlanır.

Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 200ml – 16.50 TL.

Cildinizin T-bölgesini Arındırır

Dengeleyici etken madde içeren Diadermine Essentials Arındırıcı T-Bölgesi Bantları su ile aktifleşen formülüyle Alın-Burun-Çene bölgesindeki kire ve kalıntılara yapışır, onları yok eder ve bu bölgeyi derinlemesine temizler. Özel bir bakıma gereksinim duyan normal ve karma ciltleri etkili bir şekilde temizleyerek gözeneklerin nefes almasına yardımcı olur.

Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 6 adet – 16.50 TL.

3'ü 1 Arada Ekspres Temizlik

Temizleme Sütü

Provitamin B5 içeren Temizleme Sütü yüz, göz ve dudak bölgesini etkin bir şekilde temizler. Cilt derinlemesine temizlenir ve 8 saat boyunca nem dengesini korur. Cilt yatışır ve fark edilir şekilde yumuşaklık kazanır.

Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 200ml – 16.50 TL.

Temizleme Suyu

Ekspres 3'ü 1 Arada Temizleyici Su yüzünüzü, gözlerinizi ve dudaklarınızı, tek adımda kir ve suya dayanıklı makyaj kalıntılarından nazikçe arındırır. Aynı zamanda cildinizi nemlendirir. Cilde taze ve ışıltılı bir görünüm kazandırır.

Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 200ml – 16.50 TL.

Temizleme Mendilleri

Ekspres 3'ü 1 Arada Temizleme Mendiller sayesinde cildiniz kusursuz bir şekilde temizlenir, ferahlar ve nemlenir. Maxi formatı günlük ekspres cilt temizliğiniz için 3 hafta boyunca yeterli olacak 40 adet mendil içerir.

Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 40 adet – 16.50 TL.

Göz Makyajınızı Gözlerinize Zarar Vermeden Temizler

Hassas Göz Makyaj Temizleyicisi

Oftalmolojik olarak test edilmiş olan Diadermine Hassas Göz Makyaj Temizleyicisi göz makyajını nazikçe temizler. Ciltte herhangi bir yağlı tabaka bırakmadan etkin bir şekilde temizlik sağlar. Lens kullanıcıları için uygundur.

Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 125ml – 16.50 TL.

Çift Fazlı Kirpik Koruyucu Göz Makyaj Temizleyicisi

Çift Fazlı Kirpik Koruyucu Göz Makyaj Temizleyici göz makyajını nazikçe temizlerken içerdiği vitaminler sayesinde kirpikleri korur ve bakım yapar. Hassas olan göz çevresi bölgesine zarar vermeden mükemmel bir şekilde temizlik sağlar. Oftalmolojik olarak test edilmiştir.

Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 125 ml – 16.50 TL.

Cildinizi İhtiyacı Olan Neme Kavuşturur

Koruyucu Nemlendirici Bakım Kremi

E vitamini ve Provitamin B5 içeren formülü ile cildi korur ve besler. Böylece güçlü ve pürüzsüz bir cilt sağlar. İçeriğindeki UVA/UVB filtreleri sayesinde cildinizi erken yaşlanmanın başlıca nedenlerinden olan güneşin zararlı ışınlarına karşı korur. Hafif ve hızlı emilen formülü sayesinde cilde derinlemesine nüfuz ederek cildin nem oranını artırır. Her sabah cildinizi temizledikten sonra yüzünüze ve boynunuza uygulayın.

Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 50 ml – 22.50 TL.

Parlamayı Gideren Nemlendirici Günlük Bakım Kremi

Dengeleyici etken madde içeren Günlük Bakım Kremi cildi nemlendirir ve parlamayı giderir. Normal ve karma ciltler için nemlendirme, dengeleme ve mat görünüm sağlar. Cildin kuru kısımları için nemlendirici, yağlı kısımları için parlamayı giderici, dengeleyici bakım yapar.

Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 50 ml – 22.50 TL.

Henkel dünya çapında Çamaşır ve Ev Bakımı, Beauty Care ve Yapıştırıcı Teknolojileri olmak üzere üç iş biriminde lider markalar ve teknolojilerle faaliyet göstermektedir. 1876 yılında kurulan Henkel, Persil, Schwarzkopf ve Loctite gibi tanınmış markaları ile faaliyet göstermekte ve hem tüketici ürünleri hem de endüstriyel alanda, global olarak pek çok pazar liderliği bulunmaktadır. Tüm dünyada yaklaşık 47.000 çalışanı bulunan Henkel, 2012 mali yılında 16 milyar 510 milyon Euro'luk satış ve 2 milyar 335 milyon Euro'luk faaliyet karı gerçekleştirmiştir. Henkel imtiyazlı hisse senetleri, Almanya DAX borsa endeksine kayıtlıdır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title