Haberler

Dha Yurt - Tunceli-Pülümür Karayolu Tır ve Kamyonların Geçişine Kapatıldı

TUNCELİ'de son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle Pülümür karayolunda kamyon ve TIR'ların geçişi bu gece saat: 00: 01 itibariyle kapatıldı.

TUNCELİ'de son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle Pülümür karayolunda kamyon ve TIR'ların geçişi bu gece saat: 00: 01 itibariyle kapatıldı.

Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması için Tunceli-Pülümür karayolunda TIR ve kamyonların ulaşamına bu gece saat: 00: 01 itibariyle ulaşıma kapanacağı belirtilerek, açıklamada şöyle denildi: "Valiliğimizce, ilimizde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, son zamanlarda artan terör olaylarının önlenebilmesi, ilimiz genelinde tesis edilmiş huzur ve güven ortamının korunması, vatandaşlarımızın her türlü terör eylemlerinden korunması amacıyla, emniyet ve asayişi temin etmek için ilgili mevzuat çerçevesinde her türlü tedbir alınmaktadır. Bu kapsamda, Tunceli-Pülümür karayolu  TIR ve kamyonların geçişine 24 Haziran 2017 günü saat 00.01'den itibaren iki yönlü olarak kapatılmıştır. Ayrıca Tunceli-Pülümür karayolu  TIR ve kamyonlar hariç diğer tüm araçların, (Otomobil, kamyonet, ticari otomobil vs.) geçişine her iki yönlü olarak açıktır. Vatandaşlarımızın ikinci bir açıklamaya kadar alternatif yol güzergahlarını kullanmaları önemle duyurulur."

Haber: TUNCELİ,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pülümür Tunceli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title