Haberler

Trabzon'da Havalimanı Trafiğe Kapatıldı, Ambulans Uçak Acil İniş Yaptı

Güncelleme:

Trabzon Havalimanı'ndan kalkan ambulans uçağın pilotu, kısa süre sonra arıza gerekçesiyle acil iniş istedi. Pilot trafiğe kapatılan piste inmeyi başardı.

Trabzon Havalimanı'ndan kalkan ambulans uçağın pilotu, kısa süre sonra arıza gerekçesiyle acil iniş istedi. Havalimanı geçici süre ile uçuş trafiğine kapatıldı.

Trabzon Havalimanı'ndan kalkış yapan ambulans tipi uçak, acil iniş koduyla geri dönüş yaptı. İçinde hasta bulunan uçağın arızalandığı belirtildi.

HAVALİMANINDA ALARM VERİLDİ

Trabzon havalimanından kalkış yapan ambulans tipi uçak teknik arıza nedeniyle acil iniş istedi. Uçağın havada tur attığı ve yakıtının bitimine doğru inişe geçeceği öğrenildi. Havalimanı uçuş trafiğine kapatıldı. Trabzon havalimanına gelen uçaklar Ordu-Giresun havalimanına yönlendirildi. Havalimanında alarm verildi. İtfaiye araçları iniş yapacak uçağa köpük sıkmak ve müdahalede bulunmak üzere hazır bekledi.

Uçak olaysız biçimde piste iniş yapabildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Trabzon Valiliğinden yapılan açkılamada, "Yabancı menşeli özel bir hasta nakil uçağı Katar-Doha'dan İngiltere'ye bir hasta nakli sırasında yakıt ikmali için indiği Trabzon Havalimanı'ndan kalktıktan kısa bir süre sonra uçakta meydana gelen teknik bir arıza nedeniyle iniş izni istemiştir. Gerekli tüm tedbirler alınmış olup, uçağın havalimanımıza inişi güvenli bir şekilde gerçekleşmiştir" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trabzon Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Mehmet:

Noluyor bu uçaklara

6
0
yanıtYanıtla
Can:

Deprem olabilir. Cünkü yerdeki manyetik değişimler uçakta teknik arızaya neden olduğu araştırma konusu.

3
2
yanıtYanıtla
sonkral:

hepsi dış mihrakların işi. uçakların yazılımını bozuyorlar

1
3
yanıtYanıtla
Emre:

Bu kadar ucak vakasi garibime gidiyor.Sanirim paranoya yaptım. .

2
0
yanıtYanıtla
efe:

doğru kardeşim o rüzgar etkisi hiç bir mühendisin aklına gelmemiş.

yanıt0
yanıt0
mustafa:

muhtemelen saldırı altında fakat neden sivil uçaklar olduğuna halen anlam veremedim

0
1
yanıtYanıtla
Hatice:

Can adli yorumcuya katiliyorum depremin olmasi ve yer cekimi nedeniyle ucaklarin irtifa kaybederek dusmektedir arastirin dogru olduguna kanaat getirebilirsiniz baksaniza dunya iklimi ne halde kuresel isinma kiyamet alametlerindendir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title