Haberler

Dha Yurt;şırnak'ta Şehit Polis Mesut Yılmaz'a Uğurlama Töreni

ŞIRNAK'ın Beytüşşebap İlçesi Kato Dağı bölgesinde PKK'lılarla çıkan çatışmada şehit olan 25 yaşındaki polis özel harekat memuru Mesut Yılmaz'ın cenazesi, düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere ailesinin yaşadığı Samsun'a uğurlandı.

ŞIRNAK'ın Beytüşşebap İlçesi Kato Dağı bölgesinde PKK'lılarla çıkan çatışmada şehit olan 25 yaşındaki polis özel harekat memuru Mesut Yılmaz'ın cenazesi, düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere ailesinin yaşadığı Samsun'a uğurlandı.Beytüşşebap İlçesi yakınlarındaki Kato Dağı'nda dün çıkan çatışmada yaralanan ve hastaneye kaldırılırken şehit olan 25 yaşındaki polis özel harekat memuru Mesut Yılmaz için 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda uğurlama töreni düzenlendi. Törene Vali Yardımcısı Ali Arıkan, Belediye Başkan Vekili Turan Bedirhanoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın, Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve silah arkadaşları ile Mesut Yılmaz'ın şehit olduğu atışmada yaralanan silah arkadaşları da katıldı. Aynı çatışmada yaralanan Yusuf Şeker ile Zekeriya Yunus Cilasın tekerlekli sandalye ile katıldıkları uğurlama töreninde gözyaşlarına hakim olamadılar.  Şehidin Türk Bayrağı'na sarılı cenazesinin alana getirilmesinin ardından başlayan tören, şehit Polis Mesut Yılmaz'ın özgeçmişi ve duaların okunmasıyla devam etti. Şehit polis özel harekat memuru Mesut Yılmaz'ın cenazesi, silah arkadaşlarının omuzlarında helikoptere konularak ailesinin yaşadığı Samsun'a gönderilmek üzere Şerafettin Elçi Havalimanı'na götürüldü. Aynı çatışmada yaralanan Yusuf Şeker ile Zekeriya Yunus Cilasın da şehit Mesut Yılmaz'ı yalnız bırakmayarak, helikopter ile şehidin memleketine gitti.

Görüntü Dökümü

------------------------

Şehit naşının alana getirilmesi

Saygı duruşu, öz geçmiş ve duaların okunması

Şehit naşının arkadaşları tarafından helikoptere taşınması

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Sekvan KÜDEN/ŞIRNAK, -

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mesut Yılmaz Beytüşşebap Kato Dağı Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
title