Haberler

Dha Yurt - Müdür Yardımcısının Öğrenci Dövdüğü İddiası

Büfenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerTEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi2nde İmam Hatip Ortaokulu 8'nci sınıf öğrencisi M.A., okul müdür yardımcısı olan A.Y.'nin kendisini dövdüğünü ileri sürdü.

Büfenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler

TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi2nde İmam Hatip Ortaokulu 8'nci sınıf öğrencisi M.A., okul müdür yardımcısı olan A.Y.'nin kendisini dövdüğünü ileri sürdü. Okulun yakınındaki bir büfeye sığındığı belirtilen öğrenci polise verdiği ifadesinde "Beni ensemden tutarak diğer müdür yardımcının odasına götürerek vurdu. Yere düşmem ile birlikte vurmaya devam etti" dedi. Müdür Yardımcısı ise iddiaları kabul etmedi.

Çorlu İmim Hatip Ortaokulu'nda iddiaya göre, 8'nci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki öğrencisi M.A., okulda Müdür Yardımcısı olan A.Y. tarafından darp edildi. Okuldan çıkan M.A. yakınındaki büfeye giderek büfe sahibinden polisi araması istedi. İhbar üzerine gelen polis ekiplerince Çocuk Şubesi'ne götürülen M.A.'nın babası Yusuf A.'da çağrıldı. Ailesinin şikayeti üzerine ifadesi alınan öğrenci M.A., "Zil çaldı tuvalete giderken bir arkadaşımı gördüm ve dizim ile ona dokundum. Daha sonra sınıf önüne geldiğimde müdür yardımcısı A.Y., beni ensemden tutarak diğer müdür yardımcının odasına götürerek vurdu. Yere düşmem ile birlikte vurmaya devam etti. Daha sonra bizim sınıftan başka bir öğrenciyi çağırarak benim çantamı toplayıp getirmesini söyledi. Çantam gelmesiyle benim zil çalana kadar burada beklememi söyledi. Bende bir saat yirmi dakika burada bekledim zil çaldığında çıktım ve büfeye giderek yardım istedim" dedi. Baba Yusuf A. ise oğlunu darp eden müdür yardımcısından davacı ve şikayetçi olduğunu söyledi.

DAYAK İDDİASINI KABUL ETMEDİ

Okulda öğrencisini dövdüğü öne sürülen Müdür Yardımcısı A.Y. ise iddiaları kabul etmedi. Cumhuriyet Polis Merkezi'ne gelerek ifade veren A.Y. öğrencinin okulda rahat durmayan bir öğrenci olduğunu ve kendisini sadece uyardığını, dövme olayının olmadığını söyledi.

Ortaokul öğrencisinin sığındığı belirtilen büfenin sahibi Sediye Selçuk, sadece vatandaşlık görevini yaptığın belirterek, "Çocuk içeriye girdi. Ağlıyordu. Ben ne olduğunu sorduğumda. Bana 'dayanamıyorum polise haber ver' dedi. Bende polise haber verdim. Polis geldiğinde müdür yardımcısının dövdüğünü anlattı" şeklinde konuştu.

GEREKLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, öğrencini iddiaları üzerine gerekli soruşturmanın başlatıldığını kaydederek, "Konuyu biliyoruz. Bununla ilgili olarak hem idari hem de adli soruşturma başlamıştır. Soruşturma devam ediyor" dedi.

Görüntü Dökümü:

-----------------

-Okuldan görüntü

-Çocuğun büfeye gelip yardım istemesi güvenlik kamerası

-Büfe sahibi ile röp.

-Genel görüntüler

Haber-Kamera: Mehmet YİRUN/ÇORLU(Tekirdağ),–

==============================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Çorlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TESLA'DA MİLYON DEĞERİNDE İNDİRİM! Tesla Model Y ne kadar? Tesla'nın en ucuzu Türkiye'de satışta... İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Sarıyer'de taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title