Haberler

Dha Yurt - Kendisini Eve Kilitleyen Şüpheli, Özel Harekat Polislerinin Baskınıyla Yakalandı...

ADANA'da polisten kaçıp, kendisini arkadaşının evine kilitleyen ve silahlı olduğu öne sürülen Abdullah Y., polisin uyarılarına rağmen kapıyı açmayınca, özel harekat polislerinin gerçekleştirdiği baskınla gözaltına alındı.

ADANA'da polisten kaçıp, kendisini arkadaşının evine kilitleyen ve silahlı olduğu öne sürülen Abdullah Y., polisin uyarılarına rağmen kapıyı açmayınca, özel harekat polislerinin gerçekleştirdiği baskınla gözaltına alındı.

Olay, bugün saat 03.30 sıralarında merkez Yüreğir ilçesi Atakent Mahallesi 2237 Sokak'taki bir apartmanın 5'inci katında meydana geldi. İddiaya göre, alkollü olan Abdullah Y., Atakent Mahallesi'nde gece yarısı bir otomobile tabanca ile tek el ateş ederek zarar verdi. Daha sonra havaya ateş ederek giden Abdullah Y., kendisini fark eden polisleri görünce kaçtı. Yanındaki kız arkadaşıyla birlikte bir arkadaşının evine gelen Abdullah Y., daha sonra herkesi evden çıkarttıktan sonra kapıyı üzerine kilitledi. Ev sahibi arkadaşı ve kız arkadaşının ısrarlarına rağmen kapı açılmayınca, durum polise bildirildi. Genç kızın ifadesi doğrultusunda Abdullah Y.'nin eşkalini belirleyen polis, kendisinden kaçan aradıkları kişi olduğunu saptadı. Polisin de uyarılarına rağmen Abdullah Y., kapıyı açmayınca olay yerine özel harekat polisleri sevk edildi. Genç kızı da yanına alan özel harekat timi, apartmanın 5'inci katına çıkıp, Abdullah Y.'den kapıyı açmasını istedi. Bir süre uyarıda bulanan özel harekat polisleri, daha sonra demir kapıyı koçbaşı ile kırıp, içeri girdi. Evin balkonunda gözaltına alınan Abdullah Y., daha sonra sorgulanmak üzere Akıncılar Polis Merkezi'ne götürüldü. Alkollü olduğu belirtilen zanlının, polis aracına bindirilirken sürekli olarak "Ben bir şey yapmadım" dediği görüldü. Zanlının üzerinde ve evde yapılan aramada ise söz konusu tabancaya rastlanmadı. Tabancayı evden dışarı atmış olabileceğini değerlendiren polis, bina çevresinde arama çalışması başlattı.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Apartmanın önündeki polislerden görüntü

Evin dış görüntüsü

Özel harekat polislerinin genç kız ile apartmana girişi

Apartmanın içindeki özel harekat polisleri

Özel harekat polislerinin kapıyı açması için uyarması

Koçbaşı ile kapının kırılma anın sesi

Özel harekat polislerinin Abdullah Y.'yi balkonda yakalaması

Özel harekat polislerinin apartmandan çıkışı

Kelepçelenen zanlının polis eşliğinde dışarı çıkartılması

Zanlının polis aracına bindirilmesi

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Gökhan KESKİNCİ / ADANA,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title