Haberler

Dha Yurt Bülteni-9

TÜMGENERAL AYDIN'IN BABA EVİNDE HÜZÜN1)ACI HABERİ TELEVİZYONDAN ALMIŞLARŞIRNAK'ın Uludere İlçesi Şenoba Beldesi'nde üst rütbeli askerleri taşıyan Cougar tipi helikopterin düşmesiyle şehit olan 13 askerden biri olan 51 yaşındaki Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın Balıkesir'in Edremit ilçesi,...

TÜMGENERAL AYDIN'IN BABA EVİNDE HÜZÜN

1)ACI HABERİ TELEVİZYONDAN ALMIŞLAR

ŞIRNAK'ın Uludere İlçesi Şenoba Beldesi'nde üst rütbeli askerleri taşıyan Cougar tipi helikopterin düşmesiyle şehit olan 13 askerden biri olan 51 yaşındaki Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın Balıkesir'in Edremit ilçesi, Akçay Mahallesi'ndeki yazlık evlerinde bulunan üvey annesi Fatma Aydın, şehadet haberini televizyondan öğrendiklerini, eşinin cenaze töreni için gece Ankara'ya yola çıktığını söyledi. Edremit ilçesi Akçay Mahallesi'nde, Şırnak'ta meydana gelen helikopter kazasında şehit olan 13 askerden Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın acısı yaşanıyor. Aydoğan Aydın'ın üvey annesi Fatma Aydın, gece eşinin kahvede olduğunu ve acı haberi de televizyon haberlerinde öğrendiğini söyledi. Eşi Ahmet Aydın'ın büyük bir üzüntüyle eve geldiğini ve üzerini değiştirip hemen Ankara'ya gitmek üzere yola çıktığını anlatan Aydın, "Eşim saat 21.00- 21.30 sıralarında kanvedeydi, duyar duymaz geldi. Görümcemin eşi de arayıp, Ankara'ya gelmesini istemiş. Bunun üzerine apar topar gitti. Ne söyleyeceğimi hiç bilemiyorum. Şok olduk. Hiç beklemediğimiz bir şey oldu" diye konuştu.

"TELEVİZYONDAN GÖRÜYOR, TELEFONLA GÖRÜŞÜYORDUK"

Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın'ı en son televizyonda gördüklerini belirten anne Aydın, "3 veya 4 gün önce Cumhurbaşkanıyla telefonda konuşurken gördük. Sürekli televizyonlara çıkıyor, biz de devamlı izliyorduk. Bazen, bize telefon edip, çıkacağı kanalı söylüyordu. Telefonla da sürekli görüşüyorduk zaten. Cenaze töreni Ankara'da olacak" dedi.

BAŞKAN SAKA ZİYARET ETTİ

Edremit Belediye Başkanı CHP'li Kamil Saka, Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın Akçay Mahallesi'nde bulunan babasının evini ziyaret etti. İhtiyaç duyulması halinde yardımcı olunmak üzere burada bir ekip görevlendiren Başkan Saka, Fatma Aydın'ı ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu. Belediye olarak şehit ailesinin yanında olduklarını söyleyen Başkan Saka, ekiplerin evin yakınında olacağını söyledi. Başkan Saka, annenin Ankara'ya gitmek istemesi halinde belediye olarak araç tahsis edileceğini de ekledi.

Görüntü Dökümü

---------------------

-Şehidin babasının yazlık evinin önünden görüntü

-Evin önünde hazır bekletilen ambulansın görüntüsü

-CHP'li Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'nın şehit Tümgeneral için taziye ziyaretinden görüntü

-Şehidin üvey annesi Fatma Aydın ile röp.

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Fatih Emrah ERDOĞAN / EDREMİT (BALIKESİR),

=================================================

2)HELİKOPTER ŞEHİDİ YÜZBAŞI, GÖZYAŞLARIYLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ŞIRNAK'ın Uludere İlçesi'nde düşen helikopterde şehit olan 32 yaşındaki Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak, Adana'da gözyaşlarıyla toprağa verildi. Şehidin şapkasını takan ağabeyi ile babası asker selamıyla cenazeyi uğurlarken, kız arkadaşı tabuta sarılıp feryat etti. Tabutu omuzlayan Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik de gözyaşlarını tutamadı.

Kazada helikopteri kullanan pilotlardan olan şehit Yüzbaşı Serhat Sığnak için Sabancı Merkez Camii'nde tören düzenlendi. Adana Valisi Mahmut Demirtaş, milletvekilleri, 6'ncı Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç, Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Sözlü, bürokratlar ile çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze töreninde, Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik, ellerini hiç bırakmadığı şehit yakınlarına başsağlığı diledi.

Tıp fakültesini kazanacak kadar başarılı olmasına karşın hayalini kurduğu askeri pilotluğu seçen şehidin babası emekli hava astsubay Hayati Sığnak ile öğretmen annesi Semiha Sığnak ve ağabeyi peyzaj mimarı Orhan Sığnak uzun süre gözyaşı döktü.

KIZ ARKADAŞI FENALIK GEÇİRDİ

Şehidin annesi Semiha Sığnak, "5 gün sonra Şırnak'tan gelecekti, ciğerimiz yandı, ocağımız söndü" diye ağıt yakarken, şehidin asker şapkasını takan ağabeyi Orhan Sığnak ise, "Ocağımıza ateş düştü, daha 32 yaşındaydı. Kardeşime doyamadım, kaç ocağa ateş düştü" diyerek ağladı.Şehidin ağabeyi ve annesinden sonra tabuta sarılan evlilik hazırlığı yaptığı kız arkadaşı Banu Hoşgören de uzun süre gözyaşı döktü. Fenalık geçiren Banu Hoşgören'i şehit yakınları teselli etmeye çalıştı. Acılı aileye başsağlığı dileyen Bakan Ömer Çelik de, tören boyunca şehidin ağabeyi ve babasının elini tuttu. Gözyaşlarını tutamayan Bakan Çelik, daha sonra şehit yakınlarıyla birlikte tabuta omuz verdi.

Cenaze başında bekleyen askerlerin yanı sıra şehidin Malatya'da görevli devre arkadaşı 2 pilot yüzbaşı da tabut başında saygı nöbeti tuttu. Kılınan cenaze namazı sonrası şehit Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak, Adana Asri Mezarlığı'nda bulunan şehitlikte toprağa verildi.

Görüntü Dökümü

-----------------------

Cenazenin gelişi

Yakınlarının ağlaması

Tabutun cenaze aracından indirilmesi

Cenazenin tören alanına getirilmesi

Musalla taşının üstüne konması

Bakan Ömer Çelik ve beraberindekilerin tubutu taşıması

----------------------------------------

Ömer Çelik'in gelişi

Şehit yakınlarının cenaze aracından inişi

Cenazenin araçtan indirilmesi

Cenazeye katılan askerlerin görüntüsü

Abisinin tabut başında ağlaması

Ömer Çelik'in şehit abisini teselli etmesi

Yakınlarının tabut başında ağlaması

Bayan askerin şehit annesini teselli etmesi

Ömer Çelik detay

Ağlayan yüzbaşının görüntüsü

Cenaze namazının kılınması

Cenazenin götürülmesi

SÜRE: 01'50"    BOYUT: 111 MB

SÜRE: 05'45"    BOYUT: 351 MB

Haber: Yusuf BAŞTUĞ -Kamera: ADANA,

===================================================

3)YANGIN ÇIKAN HAMAMDA YIKANAN KADINLAR KENDİLERİNİ DIŞARI ATTI

ADANA'da tarihi kadınlar hamamında yangın çıktı. Yangın sırasında çalışanlar ile banyo yapmaya gelen kadınlar dumandan etkilenince kıyafetlerini giyip kendilerini dışarı attı.Yangın, merkez Seyhan İlçesi Debboy Caddesi'ndeki tarihi Irmak Hamamı'nda meydana geldi. Hamamın odunluk kısmında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın hızla büyüdü. Dumanların hamam içerisine dolması üzerine, paniğe kapılan çalışanlar ile yıkanan kadınlar,  kıyafetlerini giyip kendilerini güçlükle dışarı attı. Dumandan etkilenen kadınlar ile itfaiyecilere  ayran ikram edildi. Yangın kısa sürede söndürüldü. Kadınlar ise, hamama döndü.

Görüntü Dökümü

--------------------

(ÖZEL)

Hamam çalışanının yangın tüplerinin yanında oturması

İtfaiye ekiplerinin olay yerinde görüntüleri

İtfaiye ekiplerine ayran dağıtılması

Yanan hamamın tabelası

Hamam çalışanlarının olayı izlemesi

Cankur aracının görüntüsü

İtfaiye aracının görüntüsü

SÜRE : 01'02"  BOYUT: 63.3MB

Haber: Çağlar ÖZTÜRK -Kamera: ADANA,

================================================

4)BİLEKTEN KOPAN ELİ YERİNE DİKİLDİ

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde otostop yaparak bindiği otomobilin kaza yapmasıyla, 19 yaşındaki Yücel Sarman'ın sol bilekten kopan eli 8 saat süren ameliyatın ardından yerine dikildi.

Geçen 28 Mayıs'ta saat 16.00 sıralarında, 64 KE 040 plakalı otomobiliyle Ovacık'tan Ölüdeniz yönüne giden 25 yaşındaki Ulaşcan Tuzer, yol kenarında otostop yapan Yücel Sarman ve 3 arkadaşını otomobile alarak yola devam etti. Eğimli yolda hızla seyreden otomobil, yağmurun kayganlaştırdığı Ovacık Mahallesi - Ölüdeniz karayolunda kontrolden çıktı. Karşı şeride geçen otomobil, çelik bariyerlere çarparak tekrar yola savruldu. Sürücü Tuzer'in ağır yaralandığı kazada, yanındaki yolcu koltuğunda oturan Sarman'ın sol eli bilek kısmından koptu. Arka koltukta oturan Sarman'ın 3 arkadaşı ise kazayı yara almadan atlattı. Kanlar içinde kalan Sarman'ın kopan eli, arkadaşları tarafından otomobile 8 metre mesafedeki çelik bariyerlerin arasında bulunarak bezle koluna tekrar sarıldı. Sürücü koltuğunda sıkışan Tuzer'in kurtarılması içinse Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Fethiye Grup Amirliği Ekipleri'nden yardım istendi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri Tuzer'i sıkıştığı yerden çıkardı. 2 ayrı ambulansa alınan Sarman ve Tuzer hastaneye gönderildi. Tuzer, Fethiye Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınırken, Sarman'ın ilk müdahalesi Özel Letoon Hastanesi'nde yapıldı. Kanaması durdurulan Sarman, kopan elinin yerine dikilmesi için Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Bilek kısmı sarılı halde hastaneden çıkarılan Sarman'ın özel bir kutuya konulan eli de ambulansla Muğla'ya gönderildi. Hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından Sarman, Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı Prof. Dr. Nazım Karalezli ile birlikte 6 kişilik ekiple ameliyata alındı. Yaklaşık 8 saat süren ameliyatın ardından gencin, sol eli yerine dikildi.

"2 AY SONRA EL FONKSİYONLARININ ARTMASINI BEKLİYORUZ"

Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Rıza Himoğlu ile MSKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ümit Başar Semiz, operasyonu gerçekleştiren Prof. Dr. Nazım Karalezli'den, hasta hakkında bilgi aldı. Dr. Karalezli, "Yaralımız hastaneye geldiğinde sol eli bilekten tamamen kopuk vaziyetteydi. Gencimizi hemen ameliyata aldık ve ilk etapta el bileğinin tespitini yaptık. Sırasıyla damarlar, kaslar ve sinirler tamir edildi. Yaklaşık 8 saat süren ameliyatın ardından Yücel Sarman'ın kopan eli yerine dikildi. Ameliyat başarılı geçti. Şu anda kritik 3 günlük süreç atlatıldı. Enfeksiyon ve başka sorunlar ile karşılaşmadık. Şu anda hastamızın durumu iyi. El fonksiyonlarını görebiliyoruz. Ara ara parmaklarını hafif şekilde oynatabiliyor. Bunlar iyi gelişmeler ama bizim şu an için kritik seviyeyi atlatmamız gerekiyor. Kritik süreyi atlatır, her şey yolunda giderse fizik tedavi yardımı ile hastamızın yaklaşık 2 ay sonra el fonksiyonlarının artmasını bekliyoruz. Hastamızın genç olması, kopan elin ezilmemiş olması bir avantajdı" dedi.

Yücel Sarman ise, "Sağlığıma kavuşmamda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Olay ilgili olarak çok şey hatırlamıyorum" diye konuştu.Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Rıza Himoğlu da bu tür ameliyatların artık Muğla'da gerçekleştirilmesinin onur verici olduğunu söyledi.

Öte yandan anne Gülbahar Sarman ise oğlu ile yakından ilgileniyor.

Görüntü Dökümü

---------------------

-Yücel Sarman ve Dr. Nazım Karalezli'ın birlikte görüntüsü

-Dr. Nazım Karalezli'nin konuşması

-Yücel Sarman'ın konuşması

-Operasyonu gerçekleştiren Dr. Nazım Karalezli ve ekibinin görüntüsü

Haber-Kamera: Cavit AKGÜN / MUĞLA,

=======================================================

5)SEDAT SÖZLÜ'YE TEHDİT VE HAKARET SUÇLAMASI

ADANA'nın Ceyhan İlçesi'nde çiftçi 64 yaşındaki Cezmi Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün kardeşi Adana Demirspor'un eski Başkanı Sedat Sözlü ile diğer kardeşi Adem Sözlü'nün  34 dönümlük buğday tarlasına zarar verdiğini ileri sürüp, tehdit ve hakaret iddiasında bulundu.

Sedat Sözlü ile Adem Sözlü'nün  adamları tarafından İsali Mahallesi'ndeki tarlasındaki  buğdayına zarar verdiğini de ileri süren Cezmi Öztürk, Av. Özgür Körez ile Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Çiftçilik yaparak geçimini sağlayan Cezmi Öztürk,  Sözlü ailesiyle tarla komşusu olduğunu birbirine yakın 34 dönümlük tarlasını Sedat Sözlü'nün elinden almaya çalışıldığını ileri sürdü.  Öztürk, "Tarlamı vermediğim için kasıtlı olarak  buğdayıma zarar verdiler. Konuşmak istediğini belirterek yanıma gelen Sedat Sözlü, jandarma ve vatandaşların önünde 'seni bitiririm, seni mahvederim' şeklinde tehditler savurarak üzerime yürüyerek yumruk atmak istedi, ellerini havada tuttum yanındaki adamları da bana saldırınca jandarma araya girdi. Sedat ve Adem Sözlü hakkında hakaret ve tehdit suçundan ayrıca tarlama verdikleri zararın karşılanması için şikayetçi oldum" dedi.

Avukatı Özgür Körez ise Cengiz Öztürk'ün büyük emeklerle yetiştirdiği buğdaya  zarar verildiğini bir kısmının da hasat edildiğini Sedat Sözlü ve Adem Sözlü hakkında suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

Sözlü ailesi ise suçlamaları kabul etmedi.

Görüntü Dökümü

-------------------------

Cezmi Öztürk'ün tarlasının önünde konuşması

Tarladan ve buğdaydan detay

Ceyhan Adliye Sarayı detay

Cezmi Öztürk ve Avukatı ile röp.

Avukat Özgür Körez'in açıklaması

SÜRE : 10'  BOYUT : 787 MB

Haber-Kamera: Ceyhun ÖZER /CEYHAN(ADANA),

=================================================

6)ROMANLAR'A BANDO TAKIMI KURULACAK

AYDIN'ın Efeler İlçesi'nde 25 kişinin katılımıyla açılan bando kursunda eğitimlerin tamamlanmasının ardından Efeler Roman Bandosu kurulacak.

Aydın Valliği, İŞKUR, Efeler Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi ve Roman Dernekler Federasyonu'nun ortaklaşa düzenlediği, 2 ay sürecek olan kurs sonrası Efeler Roman Bandosu kurulacak. Ilıcabaşı'nda 10 gün önce açılan kursta ilk etapta 25 kursiyerin eğitim aldığını söyleyen Aydın Roman Dernekleri Federasyon Başkanı Abdül Aydeniz, müzik aletlerini öğrenen kursiyerlerin kursu tamamladıktan sonra kurulacak bando takımında yer alarak iş imkanına kavuşacağını dile getirdi. Aydeniz, "Ilıcabaşı Mahallesi'nde 2 bin 500, Efeler İlçesi'nde 12 bin, Aydın genelinde ise 100 bin Roman vatandaşımız yaşıyor. Aydın'da bir bandoya ihtiyaç olduğunu gördük. Efeler Roman Bandosu kuruyoruz. Tüm Roman vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Roman vatandaşların sosyal hayata kazandırılmasını istediklerini belirten Aydeniz, bando takımının yanı sıra oluşturulacak dans grubu ile festivaller, açılışlar, etkinlikler ve yarışmalarda rol alacaklarını ifade etti.

Kursiyerlerden Bülent Pehlivan, "Bu işe yeni başladık çok memnunuz. Hayırlısıyla devam edeceğiz. Bu açılan kurs bizim için çok iyi oldu. 10 gündür kursa geliyorum. Çalışmalardan büyük keyif alıyorum. Kurs bittikten sonra iş imkanımız olacağı için sevinçliyiz" dedi.

Görüntü Dökümü

-------------------------:

-Bando kursundan görüntüler,

-Roman Dernekleri Federasyon Başkanı Abdül Aydeniz'in konuşması,

-Kursiyerlerden Bülent Pehlivan'ın konuşması.

Haber - Kamera: Burhan CEYHAN / AYDIN,

==================================================

(ÖZEL)

7) TEOG ŞAMPİYONU OLDUĞUNU TARLADA ÇALIŞIRKEN ÖĞRENDİ

ŞANLIURFA'nın Hilvan İlçesi'nde oturan 8'inci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Esmanur Demir, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında tam puan alıp birinci olduğunu Siverek'te tarlada çapa yaparken öğrendi.

TEOG sınavında soruların tamamına doğru cevap veren Hilvan 75'inci Yıl Ortaokulu 8/A sınıfı öğrencisi Esmanur Demir, başarısını okul müdürünün babasının aramasıyla Siverek İlçesi'nde tarlada çapa yaparken öğrendi. Ailesi mevsimlik işçilik yaptığı için açıldıktan sonra ve kapanmasına 1 ay kala okula gidemediğini söyleyen Esmanur Demir, haberle mutlu olduğunu söyledi. Esmanur Demir, doktor olmak istediğini kaydederek, şöyle dedi:

"Okul müdürümün babamı aramasıyla TEOG'da birinci olduğumu öğrendim, çok mutlu oldum. Okula gittiğim süre içerinde derslerimi derste dinledim, konularda sürekli soru çözdüm ve hocalarımın çok destek verdiler. En büyük hayalim doktor olmak. Tarlada çalışmak çok zor. Arkadaşlarıma tavsiyem; hayatın değerini bilsinler, okusunlar ve derslerine çalışsınlar. Bana destek olan öğretmenlerime teşekkür ediyorum."

Ailesi ile pamuk tarlasında çapa yaparken kızının birinci olduğunu okul müdürünün aramasıyla öğrendiğini söyleyen 7 çocuk babası Mustafa Demir ise, en büyük çocuğu olan Esmanur'un eğitimi için gelinden geleni yapacağını ifade etti.

Görüntü Dökümü

------------------------------

Esmanur'un tarlada çalışması

Aile ile birlikte çapa yapması

Esmanur'un konuşması

Baba Mahmut Demir'in  konuşması

Kardeşleri ders çalışması

Genel ve detay görüntüler

( Haber-Kamera: Mehmet SEZGİN-ŞANLIURFA-DHA)

GÖRÜNTÜ BİLGİSİ: ÖZEL

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 555 MB

=====================================================

8)YEDİEMİN OTOPARKINDAKİ 40 ARACI PARÇALAYIP SATMIŞLAR

BİLECİK'in Osmaneli İlçesi'nde, yediemin otoparkındaki çoğunluğu otomobil olan 40 araç ile 6 motosikleti Ankara'ya götürüp parçalayarak sattıkları öne sürülen 3 kişiden 2'si polis tarafından yakalandı. 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.Osmaneli'deki icralık araçların konulduğu yediemin otoparkını bir süre önce ihale sonucunda Ali Ş. devraldı. Ali Ş., arkadaşları Serdar D. ve Mustafa Ö. ile birlikte otomobil, kamyonet, traktör ve motosikletten oluşan toplam 128 aracın bulunduğu yediemin deposunu işletmeye başladı. Polis ekipleri, yediemin otoparkındaki bir otomobilin kaybolması üzerine soruşturma başlattı. Bilecik Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri yaptıkları araştırmada yediemin otoparkında çoğunluğu otomobil olan 40 araç ile 6 motosikletin olmadığını belirledi. Ekipler otoparkı işletenlerden Ali Ş. ile Serdar D.'yi gözaltına aldı.

Şüphelilerin belirli zamanlarda TIR'lara yükleyip Osmaneli'nden Ankara'ya götürdükleri araçları Mustafa Ö.'ye ait tamirci dükkanında parçalayarak sattıkları öne sürüldü. Mustafa Ö.'nün de yakalanmasına çalışırken, şüphelile Ali Ş. ve Serdar D., Osmaneli'de çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Görüntü Dökümü:

-2 şüphelinin polisler tarafından araca bindirilmesi,

-Yediemin otaparkından çekilen görüntü bulunuyor.)

Haber-Kamera: Cafer ELMAS-BİLECİK,

=================================================

9)TEKİRDAĞ'DA SAHTE RAKI OPERASYONU

TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde jandarma ekipleri kaçak içki üretimi yaptığını belirlediği 3 adrese düzenlediği operasyonlarda1650 litre sahte rakı ele geçirip, 2 kişiyi gözaltına aldı.

Tekirdağ İl Jandarma ile Çorlu İlçesi Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, Çorlu'nun Türkgücü ve Seymen mahallelerinde 3 ayrı evde kaçak içki üretimi yapıldığını belirledi. Belirlenen evlere eş zamanlı operasyon düzenleyen jandarma,

1650 litre satışa hazır sahte rakı, viski ve şaraplar ele geçirildi. Türkgücü Mahallesi'ndeki bağ evinde ise sahte içkilerin yanı sıra sahte rakı imal etmek için kurulu laboratuvar malzemeleri çok sayıda boş şişe ve variller bulundu.  Jandarma sahte rakı imalatı yaptıkları ileri sürülen 50 yaşındaki H.G. ile 37 yaşındaki S.B.'yi gözaltına alarak, haklarında soruşturma başlattı.

Görüntü Dökümü

-----------------------------------

-Sahte rakı üretilen bağ evi

-Sahte rakıların doldurulduğu varil, damacana ve şişeler

-Evden detaylar

-Detay görüntüler

Haber-Kamera: Ruhan YALÇIN/TEKİRDAĞ,-

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Sözlü Ahmet Aydın Uludere Şenoba Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Define faciası! İznik define olayı ne? Define ararken kaç kişi hayatını kaybetti? Lille - Aston Villa maçı hangi kanalda, saat kaçta? Lille - Aston Villa maçı CANLI İZLE! Nesrin Cavadzade'nin yeni sevgilisi kim? Kaan Yardımcı kimdir? Kaan Yardımcı kaç yaşında, nereli? Bayhan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Bayhan kaç yaşında, nereli? Bayhan biyografisi! VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 18 Nisan İstanbul'da vapur seferleri iptal mi edildi? Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor?
title